Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Zor Durumdaki Hayvana Yardım

Ahmet33z

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,426
1,558
113
Bende hayvanları seviyordum fakat kedi uyurken gelip yurt odamın tam ortasına sıçtığı için kedilerden huylaniyorum 😁🤣🤣
Köpekler adamdır

mahoaga

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,432
1,627
113
Allah senden razı olsun dostum helal olsun umarım en kısa zamanda güzel bir şekilde bakımı felan yapılır keşke imkan olsa sahiplensek

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
95,688
51,477
113
Araştırıyorum hemen dost inşallah hepimizin işi rast gider, herhangi bir gelirim yok dışarda 3 kediye mama veriyorum her gün Allah karşıma bu köpeği çıkardı 2 gün önce
Kopek sana cok anlamli bakiyor seni sevmis ve guvenmis.malesefki bu canlar kimlere emanet goruyorsunuz hicmi vicdan yok anlamadim

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
95,688
51,477
113
Ulan bu soguktada disari atilmaz ama hayvan be yazik gunah.bizim ustumuzde 10 kat kiyafet var yinede usuyoruz bu hayvan ne yapsin ev ortamina alismis.

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
95,688
51,477
113
Videosu var 15 saniyelik çok değişik sesler çıkarıyordu sahibini bekliyor gibiydi yaş mama verip kaçtım hemen 2 sokak öteye geliyordu hâlâ sesi
Valla ben kopeklere sempati duymam ama boyle adilikte yapmam kedi kopek kus fark etmez yardima muhtacsa elimden geleni yaparim.yazik hayvana acidim ne diyim zalimlik bedava

deli_gibi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,544
646
113
Bu güzel duyarlılığın için Teşekkürler.Allah razı olsun senden.

@uzunnurullah

deli_gibi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,544
646
113
Videosu var 15 saniyelik çok değişik sesler çıkarıyordu sahibini bekliyor gibiydi yaş mama verip kaçtım hemen 2 sokak öteye geliyordu hâlâ sesi
Bu işin peşini bırakma kardeşim.Bu senin karşına çıkmış demekki senin kısmetin tekrar Allah razı olsun senden .

zarp0r

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
116
33
28
Güzel bi köpek Sahiplencek arkadaşın falan varsa sahip cıkın oyuncu bunlar can dostu olur bakabilcek biri varsa