- 3,859
- 2,866
- 113
Eyvallah kanka aminValla böyle düşünmen çok güzel keşke hepimiz böyle ilgili olabilsek Allah senden razı olsun kardeşim
Eyvallah kanka aminValla böyle düşünmen çok güzel keşke hepimiz böyle ilgili olabilsek Allah senden razı olsun kardeşim
Ne kadar korkunç bir köpek. Ama yardım çabanızı takdir ettim.Selamın aleyküm beyler harabe bir yerde bağlanmış yetişkin bir köpek buldum bağlayıp terk etmişler ne yapabiliriz haber verebileceğimiz birileri var mıdır? Konum İzmir.Ekli dosyayı görüntüle 203826
Kopek sana cok anlamli bakiyor seni sevmis ve guvenmis.malesefki bu canlar kimlere emanet goruyorsunuz hicmi vicdan yok anlamadimAraştırıyorum hemen dost inşallah hepimizin işi rast gider, herhangi bir gelirim yok dışarda 3 kediye mama veriyorum her gün Allah karşıma bu köpeği çıkardı 2 gün önce
Videosu var 15 saniyelik çok değişik sesler çıkarıyordu sahibini bekliyor gibiydi yaş mama verip kaçtım hemen 2 sokak öteye geliyordu hâlâ sesiKopek sana cok anlamli bakiyor seni sevmis ve guvenmis.malesefki bu canlar kimlere emanet goruyorsunuz hicmi vicdan yok anlamadim
Valla ben kopeklere sempati duymam ama boyle adilikte yapmam kedi kopek kus fark etmez yardima muhtacsa elimden geleni yaparim.yazik hayvana acidim ne diyim zalimlik bedavaVideosu var 15 saniyelik çok değişik sesler çıkarıyordu sahibini bekliyor gibiydi yaş mama verip kaçtım hemen 2 sokak öteye geliyordu hâlâ sesi
Bu işin peşini bırakma kardeşim.Bu senin karşına çıkmış demekki senin kısmetin tekrar Allah razı olsun senden .Videosu var 15 saniyelik çok değişik sesler çıkarıyordu sahibini bekliyor gibiydi yaş mama verip kaçtım hemen 2 sokak öteye geliyordu hâlâ sesi