Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Zurnanın Zort Dediği Yerdeyiz

Mayko78

İnsanoğlu nankörun ta kendisidir.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,615
12,928
113
@Shellac @Daimon el atarmsnz size zahmet ağzı olan gene konuşmaya başlamış kural yok sayip

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,050
7,124
113
Bnce p6yi kaleci icin deil defans icin verdi.kalecinin p6lik bi durumu yok.hadi la ordan sende dunyanin en yerinde p6siymis serdar dursuna yapilan ilk p6yi gordunmu sen?sen objektif deilsin bro o yuzden seninle bu muhabbeti dvm ettirmiycem.ben objektif olanla her turlu muhabbet ederim ama sende objektiflik sifir.ismail kartalda senin gibi sifir objektif diyorki puan farkinin acildigini dusunmuyorum 5 macida kazanip sampiyon olcaz diyor tam kamil.
Bunyamin gezeri bekliyorum bakayim ne diycek 6lar icin ama serdara yapilan p6 bnce ayrica bi elemanin eline geldi top oda p6 olabilir bakayim ne diycek.
Fb TV de penaltı değil diyolar bünyamini beklemene gerek yok

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,062
24,792
113
Abi livakovic direkt koydu ayağı, bu pozisyona ne diyeyim başka. Ve evet gerçekten dünyanın her yerinde penaltı verilirdi. Bana inanmıyorsan şu mesajımı okuyan ve pozisyonu bilenler alıntılasın onlar da yazsın fikrini
Bence verilmese kimse bişey diyemezdi ortada biraz tabi livakovicin mevzusuna diyosan öncesinde topa vuruyor top auta gidiyo sonra tabanı manajın ayağına geliyo öyle abartı bi taban basmada değil gibi

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,538
19,050
113
Bence verilmese kimse bişey diyemezdi ortada biraz tabi livakovicin mevzusuna diyosan öncesinde topa vuruyor top auta gidiyo sonra tabanı manajın ayağına geliyo öyle abartı bi taban basmada değil gibi
Topun nereye gittiği önemsiz kanka, mesela adamlar bazen depar atıyor top dışarı çıkıyor ama adam faule maruz kalıyor gene veriyor penaltıyı. Diğerine gelecek olursak zaten dedim abartılı bir müdahale değil ama neticede ceza sahası içinde o müdahaleyi yaparsan cezayı keserler maalesef

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,062
24,792
113
Topun nereye gittiği önemsiz kanka, mesela adamlar bazen depar atıyor top dışarı çıkıyor ama adam faule maruz kalıyor gene veriyor penaltıyı. Diğerine gelecek olursak zaten dedim abartılı bir müdahale değil ama neticede ceza sahası içinde o müdahaleyi yaparsan cezayı keserler maalesef
Ee buda doğru o zaman top auta gittikten sonra rakibe kafa atawk

ENSTY

'Süper Mario'
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,556
9,635
113
galatasarayın şampiyonluğu hayırlı olsun .

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
94,128
50,589
113
Yok takiliyorum sadece ben Ali Koç ile İsmail kartalin bile şuan fenerli olduğundan emin değilim Türkiye burası kimsenin rengi belli değil bukalemun gibi ülkeyiz
Cok uykum vardi bekleyemedim ya ne dedi acaba.dierleri fasa fiso ama bunyamin durust bnce birazdan youtudan buulup izliycem.ama ben p6 deil diye dusunuyorum ayrica fenerdinde bikac pozisyonu vardi p6lik onlara ne dedi acaba

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,050
7,124
113
Cok uykum vardi bekleyemedim ya ne dedi acaba.dierleri fasa fiso ama bunyamin durust bnce birazdan youtudan buulup izliycem.ama ben p6 deil diye dusunuyorum ayrica fenerdinde bikac pozisyonu vardi p6lik onlara ne dedi acaba
Onu bende izlemedim de bein de deniz cobanla birlikte yorum yapan 3 kişi penalti değil diyodu en son bende verilmese kimse niye verilmedi demezdi diyorum özellikle de kimseye kart verilmediyse o pozisyonda emin olarak verilmiş bir penaltı da değil diye düşünüyorum

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
94,128
50,589
113
Onu bende izlemedim de bein de deniz cobanla birlikte yorum yapan 3 kişi penalti değil diyodu en son bende verilmese kimse niye verilmedi demezdi diyorum özellikle de kimseye kart verilmediyse o pozisyonda emin olarak verilmiş bir penaltı da değil diye düşünüyorum
Bence soyle oldu simdi o yabanci hakem baskida hisseti kendini az cok ulkedeki durumu biliyordur dediki ben hakemi cagiayimda top bnden ciksin bi sikinti olursa ihale ona kalsin hakem geldi izledi dediki ulan simdi beni var cagirdi vermesem ihale bana kalicak diyceklerki var cagirdigi halde vermedi p6yi en iyi p6 diyip kurtulayim oda oyle verdi bok yoluna gittik anliycagin.ayrica p6yi kimin durumuna verdi acaba livayami yoksa defans arkadan mudahele varmi onami verdi.liva derse bnce kesinlikle hayir defana yapti derse o zaman susarim

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,050
7,124
113
Bence soyle oldu simdi o yabanci hakem baskida hisseti kendini az cok ulkedeki durumu biliyordur dediki ben hakemi cagiayimda top bnden ciksin bi sikinti olursa ihale ona kalsin hakem geldi izledi dediki ulan simdi beni var cagirdi vermesem ihale bana kalicak diyceklerki var cagirdigi halde vermedi p6yi en iyi p6 diyip kurtulayim oda oyle verdi bok yoluna gittik anliycagin.ayrica p6yi kimin durumuna verdi acaba livayami yoksa defans arkadan mudahele varmi onami verdi.liva derse bnce kesinlikle hayir defana yapti derse o zaman susarim
Bilmiyorum defans için verdiyse oyuncuya kırmızı da vermesi gerekirdi

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
94,128
50,589
113
Fener yine gundemde p6kullansa dert p6dsn yese dert
Olayi biliyomusun bro?ali koc bize oyun oynaniyor diyordu hep bu olay onun hakli oldugunu gosterir cok sacma isler oldu.bu arada soham ali koca 😁 gitsin cikolata falan satsin it herif baskanlik ona gore deil.gs onun sayesinde ihya oldu aziz ondan iyiydi bnce

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,516
10,665
113
Olayi biliyomusun bro?ali koc bize oyun oynaniyor diyordu hep bu olay onun hakli oldugunu gosterir cok sacma isler oldu.bu arada soham ali koca 😁 gitsin cikolata falan satsin it herif baskanlik ona gore deil.gs onun sayesinde ihya oldu aziz ondan iyiydi bnce
Dost alicik geldiginden beri GS kaç kere şampiyon oldu sence ?
Alikoc doneminde
kötü besiktas sampiyon oldu
Ali Koç döneminde yıllardır şampiyon olamayan Trabzon şampiyon oldu
Ali Koç döneminde tarihonde hiç şampiyon olmamis başak sehir şampiyon olmuş
Sanırsın alikoc döneminde full GS şampiyon oldu GS nasıl ihya olacak anlamıyorum GS okadar transfer yapmasina rağmen şampiyon olamadığı yıllar var

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,016
1,833
113
Saf mısınız arkadaşlar siz. Mevzu tamamiyle lobilicilkle ilgili. Federasyon başkanı Galatasaraylı. Birçok kulüp başkanı Galatasaraylı. Yönetim kurulları başta Yusuf Günay olmak üzere Galatasaraylı. MHK başkanı Galatasaraylı. Tahkim, disiplin üyelerinin çoğu Galatasaraylı.

Müthiş bir organizasyon ve lobicilik var. Bunu geçmenize imkan yok ki Fenerliler. Nasıl geçeceksiniz. Futbol sahada oynanmıyor Türkiyede. Galatasaraylılar bunu kabül etmeyecekler tabi ki. Ederler mi. Ne güzel geliyor sürekli şampiyonluklar

mhmet02

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
598
390
63
Siz saf mısınız arkadaşlar siz. Mevzu tamamiyle lobilicilkle ilgili. Federasyon başkanı Galatasaraylı. Birçok kulüp başkanı Galatasaraylı. Yönetim kurulları başta Yusuf Günay olmak üzere Galatasaraylı. MHK başkanı Galatasaraylı. Tahkim, disiplin üyelerinin çoğu Galatasaraylı.

Müthiş bir organizasyon ve lobicilik var. Bunu geçmenize imkan yok ki Fenerliler. Nasıl geçeceksiniz. Futbol sahada oynanmıyor Türkiyede. Galatasaraylılar bunu kabül etmeyecekler tabi ki. Ederler mi. Ne güzel geliyor sürekli şampiyonluklar
Ne alaksı var puan kaybedince lobi arkadaş uzatmalarda o pozisyon yiyorsan suçu ondan bundan arama hep aynı ağız

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,016
1,833
113
Ne alaksı var puan kaybedince lobi arkadaş uzatmalarda o pozisyon yiyorsan suçu ondan bundan arama hep aynı ağız
Alakası şu. Hakemler de Galatasarayın her yeri sarmış olan bu lobicilik organizasyonundan psikolojik olarak etkileniyor ve eziliyorlar tabi ki. Sivasın uzatmalarda bulduğu penaltı penaltı mı. Rey Manaj topun auta gittiğini anlar anlamaz kendini yere bırakıveriyor. Buna nasıl penaltı çalıyorlar insan kafayı yer

Süper kupaya çıkmamanın cezasını kesiyorlar şimdi de