İstinaf yargıtay aşaması bitti mi?
[/QUOTE dosya ilamı gelmiş arkadaşım sen hala istinaf Yargıtay diyosun
İstinaf yargıtay aşaması bitti mi?
[/QUOTE dosya ilamı gelmiş arkadaşım sen hala istinaf Yargıtay diyosun
İtiraz etme hakkın var belli bir para altına 3_4 sene zaman kazanırsın3 bin para cezası+ hapis
Git çık yapicaksin açığa bir hafta kalican en kotu ama sennbunu biliyosundur diye düşünüyorum yararı katari daha ceza gelmeden arastirmissindir geçmiş olsunBeyler cidden yatmak bişey değilde bakmakla yükümlü olduğum hayvanlar var o biraz can sıkıyor
Pandemide öyleydi hocam bitirdiler benim bildiğimGit çık yapicaksin açığa bir hafta kalican en kotu ama sennbunu biliyosundur diye düşünüyorum yararı katari daha ceza gelmeden arastirmissindir geçmiş olsun
Atip tutuyosun 10 ay hapis icin 1 hafta nasil yatiyor 1 gun max.Ayrica yargitay ya da istinafa gondermemiste olabilirdi o yuzden sordum direk itiraz etmemis ceza infaza gonderilmisGit çık yapicaksin açığa bir hafta kalican en kotu ama sennbunu biliyosundur diye düşünüyorum yararı katari daha ceza gelmeden arastirmissindir geçmiş olsun
Geçmiş ola reis inşallah yatmazsin hayat sevdiklerinle birlikteyken güzel Allah yardımcın olsun inşallah 1 gün bile olsa Allah kimseyi ayrı koymasınCanlar 10 ay hapis cezasının yatari nedir
Acı ceza evine teslim olacak yasa oyle sen bilmeden konusuyodun adama niye teslim kağıdı gelmiş açığa teslim olacak 3gun bazı cezaevleri bir hafta iyi halliyse salinacak senle burda herşeye iddiaya girerim milleti yanlış yönlendirme hapishanelerde senden çok var bilmiyo adama akıl veriyo ulan ben yattım amknerden bilecemAtip tutuyosun 10 ay hapis icin 1 hafta nasil yatiyor 1 gun max.Ayrica yargitay ya da istinafa gondermemiste olabilirdi o yuzden sordum direk itiraz etmemis ceza infaza gonderilmis
Pandemide öyleydi hocam bitirdiler benim bildiğim
[/QUbo cezası yok adamın girbcik yapıp denetime pandemide hiç girmiyodun cezaevine kapıda işlem yapıp saliyolardi
Amin dostumGeçmiş ola reis inşallah yatmazsin hayat sevdiklerinle birlikteyken güzel Allah yardımcın olsun inşallah 1 gün bile olsa Allah kimseyi ayrı koymasın
Yatarın yok kardeşim, gir çık bile en az 1 yıl 3 ay
[/QUOTkardesim bazı cezaevleri 3 gün kartal açık cezaevi mesela silivir açık 1hafta yatacak yatacak yatacak
Spin karşılığı bencekral tl karşılığını sormuş heralde
Denetimde değilim dostum denetim 2 sene önce bitti benimarkadaşlar detaylı olarak anlatıyorum suç tarihiniz 2020 öncesi ise 2.5 sene denetim hakkınız mevcut olur yatarınız 1/2 olur yani girdi çıktı olur arkadaştan anladığım kadarıyla 2020 sonrası olduğu için denetim 1 sene yatarı 2/3 olur yani teori de girdi çıktı yapar gelen tebligat ile birlikte savcılığa giderse 10 gün daha ek süre kazanır arkadaş denetimdeymiş zaten 1 sene ve altı cezalar denetimin bozulmasına engel olmuyor ama tekrar denetim hakkı olmayabilir bu konuda kesinlikle avukata danışsın denetim hakkı elinden alınırsa cezanın hepsini yatar şakaya gelmez geçmiş olsun.
dipnot:
2.5 sene denetim ve ceza yatarı 1/2 pandemide çıkmış olabilir ama son çıkan karar olduğu için o baz alınır geçici yasa olsa dahi.2020 sonrası için bu süre 1 senedir yatarı da 2/3 adi suçlar için. (katalog suçlar ve örgüt suçları dahil değildir)
Neden yok 1 yıldan az olduğu için miYatari yok reis denetim verirler
Denetimli serbestlik nasıl oluyor. Verdikleri ceza süresi kadar hizmet mi veriyorsunDenetimde değilim dostum denetim 2 sene önce bitti benim
Aynen ben mesela kaymakamliktaydim sabah 8 akşam 5 e kadar çalışıyordum gerçi ben sadece çay ocaginda çay iciyodumDenetimli serbestlik nasıl oluyor. Verdikleri ceza süresi kadar hizmet mi veriyorsun
Para falan veriyorlar mı peki cüzi de olsa cezalısın ama yinede bi yardım oluyor muAynen ben mesela kaymakamliktaydim sabah 8 akşam 5 e kadar çalışıyordum gerçi ben sadece çay ocaginda çay iciyodum