Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 10 Ay Cezanın Yatarı

tarko11

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
55
23
8
Beyler cidden yatmak bişey değilde bakmakla yükümlü olduğum hayvanlar var o biraz can sıkıyor
Git çık yapicaksin açığa bir hafta kalican en kotu ama sennbunu biliyosundur diye düşünüyorum yararı katari daha ceza gelmeden arastirmissindir geçmiş olsun

Der Leanderturm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,570
748
113
Arkadaşın cezası kesinleşmiş arkadaşlar itiraz mitiraz olayı geçmiş. Teslim olma kağıdını vermişler eline işte .

Hocam pandemide bu girdi çıktıydı şuan nasıl devam ediyor bilmiyorum . Fakat yatarsan 1 2 ay yatarsın maksimum fazlası olmaz

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,303
1,077
113
Git çık yapicaksin açığa bir hafta kalican en kotu ama sennbunu biliyosundur diye düşünüyorum yararı katari daha ceza gelmeden arastirmissindir geçmiş olsun
Atip tutuyosun 10 ay hapis icin 1 hafta nasil yatiyor 1 gun max.Ayrica yargitay ya da istinafa gondermemiste olabilirdi o yuzden sordum direk itiraz etmemis ceza infaza gonderilmis

tarko11

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
55
23
8
Atip tutuyosun 10 ay hapis icin 1 hafta nasil yatiyor 1 gun max.Ayrica yargitay ya da istinafa gondermemiste olabilirdi o yuzden sordum direk itiraz etmemis ceza infaza gonderilmis
Acı ceza evine teslim olacak yasa oyle sen bilmeden konusuyodun adama niye teslim kağıdı gelmiş açığa teslim olacak 3gun bazı cezaevleri bir hafta iyi halliyse salinacak senle burda herşeye iddiaya girerim milleti yanlış yönlendirme hapishanelerde senden çok var bilmiyo adama akıl veriyo ulan ben yattım amknerden bilecem

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,474
6,546
113
arkadaşlar detaylı olarak anlatıyorum suç tarihiniz 2020 öncesi ise 2.5 sene denetim hakkınız mevcut olur yatarınız 1/2 olur yani girdi çıktı olur arkadaştan anladığım kadarıyla 2020 sonrası olduğu için denetim 1 sene yatarı 2/3 olur yani teori de girdi çıktı yapar gelen tebligat ile birlikte savcılığa giderse 10 gün daha ek süre kazanır arkadaş denetimdeymiş zaten 1 sene ve altı cezalar denetimin bozulmasına engel olmuyor ama tekrar denetim hakkı olmayabilir bu konuda kesinlikle avukata danışsın denetim hakkı elinden alınırsa cezanın hepsini yatar şakaya gelmez geçmiş olsun.

dipnot:
2.5 sene denetim ve ceza yatarı 1/2 pandemide çıkmış olabilir ama son çıkan karar olduğu için o baz alınır geçici yasa olsa dahi.2020 sonrası için bu süre 1 senedir yatarı da 2/3 adi suçlar için. (katalog suçlar ve örgüt suçları dahil değildir)

Serkanka

the Real Slimshady
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,236
1,025
113
Yatarın yok kardeşim, gir çık bile en az 1 yıl 3 ay

Serkanka

the Real Slimshady
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,236
1,025
113
Taam olm bak girene kadar gir çık olarak bilmesi artı motivasyon, çünkü içerde en zor gece ilk gecedir ilk gün, yarın çıkacağını bilerek girse ilk gün atlatılır, psikoloğun görmesi var bilmem nesi var, bazen 2 hafta bile olur avukatın fıs ise

ozangs40

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,374
312
83
arkadaşlar detaylı olarak anlatıyorum suç tarihiniz 2020 öncesi ise 2.5 sene denetim hakkınız mevcut olur yatarınız 1/2 olur yani girdi çıktı olur arkadaştan anladığım kadarıyla 2020 sonrası olduğu için denetim 1 sene yatarı 2/3 olur yani teori de girdi çıktı yapar gelen tebligat ile birlikte savcılığa giderse 10 gün daha ek süre kazanır arkadaş denetimdeymiş zaten 1 sene ve altı cezalar denetimin bozulmasına engel olmuyor ama tekrar denetim hakkı olmayabilir bu konuda kesinlikle avukata danışsın denetim hakkı elinden alınırsa cezanın hepsini yatar şakaya gelmez geçmiş olsun.

dipnot:
2.5 sene denetim ve ceza yatarı 1/2 pandemide çıkmış olabilir ama son çıkan karar olduğu için o baz alınır geçici yasa olsa dahi.2020 sonrası için bu süre 1 senedir yatarı da 2/3 adi suçlar için. (katalog suçlar ve örgüt suçları dahil değildir)
Denetimde değilim dostum denetim 2 sene önce bitti benim