- 6,720
- 2,433
- 113
Aynen öyle , o normal başvursa bile alır zaten problem teşkil eden bizlerizicrası filan yok sanırım sigortalı çalışıyor maaşı da vakıfbanka yatıyor ondan mı hemen onay aldı acaba
Aynen öyle , o normal başvursa bile alır zaten problem teşkil eden bizlerizicrası filan yok sanırım sigortalı çalışıyor maaşı da vakıfbanka yatıyor ondan mı hemen onay aldı acaba
alabiliyor dostum. tanidiklar var acik takipte kredi karti ve krediden dolayi . vakifbankdan onay aldi.arkadaşlar ben tam anlayamadım lütfen aydınlatırmısınız beni icrası olan bankalardan hiçbir şekilde kredi çekemeyen de alabiliyor mu bu krediyi ?
Twittera bi bak dustt @dusting34maaş müsterilerine öncelik taniyolar
53 varsa olır paparaya yuklerken 3 tl kesyorArkadaşlar konu dışı ama akbank hesabımoln var mı ben 50 tl atsam bana paparadan 50 tl atabilecek varmı?
Sağolasın kardeşim .alabiliyor dostum. tanidiklar var acik takipte kredi karti ve krediden dolayi . vakifbankdan onay aldi.
Tek bir bankaya mi başvuru yaptın yoksa hepsine yaptın mıarkadaşlar bana şimdi mesaj geldi 3000 onay diye halkbanktan
onayladım hesabıma geçti
Ne kadar başvurmuştun , takipli icran vs varmıydı ki ?halkbanka başvurdum 1 inde dünde ziraatten başvuru yaptım en son çıldırınca
Vakıftan başvuranlara geldi sadece o bildiğim kadarıylaArkadaşlar birisi bu konuya açıklık getirirse çok sevinirim şimdi SMS ile başvuru yaptım kimisine gelmiş başvurudan sonra mesaj istediğiniz tutarı belirlemek için tıklayın bana gelmedi o mesaj nasıl oluyor
bende vakifa basvurdumVakıftan başvuranlara geldi sadece o bildiğim kadarıyla
Onu dusunerek yazdığını düşünüp paylaştığını anladımonu dusunerek yazdıgını dusunup paylastım
akbank müşterisiyim.53 e gerek yok.50 at.ben onu paparaya 50 olarak gonderip ordan sana 50 gondereyim.yardimci oluruz istetsen.53 varsa olır paparaya yuklerken 3 tl kesyor