bu ikinci talebi olan var..Arkadaşlar konu dışı ama akbank hesabımoln var mı ben 50 tl atsam bana paparadan 50 tl atabilecek varmı?
bu ikinci talebi olan var..Arkadaşlar konu dışı ama akbank hesabımoln var mı ben 50 tl atsam bana paparadan 50 tl atabilecek varmı?
Bende denemiştim dün daha önce başvurunuz var uyarısı çıktıSize bende bisey soyleyim 1 nisanda vakifa basvurmustum internetten iste klasik degerlendircez diye sms geldi bidaha bisey yoktu ama dun herkes baska forumlarsa vakifbank onaylarini paylasinca ulan dur bakayim suna bi dedim tekrar basvurdum ve tekrar basvurumu aldi..zaten 1 inde basvurdugum basvuru ekranindan cok farkliydi degistirmisler belkide 1indeki basvurum gumlemisti...ayni durum ziraattede var bekleyenleri cogu 1 nisanda basvurmus..ben anlamiorum hane gelirinde 4800 yazanlarmi ararsin 1 gun once basvuru yapip alanmi dersin resmen kaos ne diyim
Ben varım 3000 10000 olmuş yineZiraat 10k yi 3k ya düşürmüştü.
Şimdi yine 10k başvuru gözüküyor. Benimki gibi olan var mı?
hocam islem takibi yapilabiliyormu 3k 10k oldugunu nasil gordun mesajmi geldiZiraat 10k yi 3k ya düşürmüştü.
Şimdi yine 10k başvuru gözüküyor. Benimki gibi olan var mı?
İcralık veya takıpte dosyan varmı?tekrar basvurmayi denedim bu ciktı
Ekli dosyayı görüntüle 62837
Kardes icralik 1 dosya var 10 bin onaylandı bi gundeİcralık veya takıpte dosyan varmı?
yok kredi kartıda kullaniyorum . akbank kredi verelim diyr ariyo ama. bu devlet kredisini bekliyorumİcralık veya takıpte dosyan varmı?
Veriyorsa niye ugrasiyon bunlarla faiz biraz çok olur ama yinede çalıştığın banka en iyisiyok kredi kartıda kullaniyorum . akbank kredi verelim diyr ariyo ama. bu devlet kredisini bekliyorum