- 1,067
- 323
- 83
Evet ustainternet bankaciligindanmi basvurdun ?
Evet ustainternet bankaciligindanmi basvurdun ?
devletde yolunu buldu .10 k kredi veriyor ödenmezse %85 ını ben ödeyeceğim garantisi veriyor bankalara , yolda buldugu vatandasa 3200 tl yı cezayı kıtleyıp bu paraları kurtarmaya çalışıyorGENÇLER BABAM BASVURDU 10BIN TL GELIR BILGISINE ASGARI YAZDIK BABAMIN DÜKKANI VAR TEKSTIL KREDI KARTLARINI 1 GUN GEC ODEMEZ KREDI PUANI YÜKSEKTİR AMA 10 BUN YERINE 3000 KREDI VERMISLER BUNU DEGISTIRME SANSIMIZ VARMI NE YAPMAMIZ GEREK ???
Ne zaman başvurdun hocamBenimki şimdi sonuçlandı bana çıktıysa herkese çıkar beyler rahat olun
Gozun aydin.ne mutlu sanaBenimki şimdi sonuçlandı bana çıktıysa herkese çıkar beyler rahat olun
1 nisandaNe zaman başvurdun hocam
1nisamdaNe zaman başvurdun hocam
Bizde basvurduk 1 nisanda ama hala ses seda yok1nisamda
Beklemedeyiz1nisamda
Bu cezalar anayasaya aykırı olduğu için sulh ceza mahkemesine itiraz ettiğinde ödemiyormuşsun. Sokağa çıktığı için ceza yiyen arkadaşlar olursa ödemesin.devletde yolunu buldu .10 k kredi veriyor ödenmezse %85 ını ben ödeyeceğim garantisi veriyor bankalara , yolda buldugu vatandasa 3200 tl yı cezayı kıtleyıp bu paraları kurtarmaya çalışıyor
Sokağa çıkıp polise denk gelen olursa "hastaneye gidiyorum, corona belirtileri var" derseniz bir şey demiyorlar. Hastaneye gitmek serbest corona belirtisi ile.Bu cezalar anayasaya aykırı olduğu için sulh ceza mahkemesine itiraz ettiğinde ödemiyormuşsun. Sokağa çıktığı için ceza yiyen arkadaşlar olursa ödemesin.
O tarafta hastane mi var a.... koduum derse napacaz Fırına ekmek almaya gidiyom derseniz de bişey olmaz bu arada.Sokağa çıkıp polise denk gelen olursa "hastaneye gidiyorum, corona belirtileri var" derseniz bir şey demiyorlar. Hastaneye gitmek serbest corona belirtisi ile.
Corona aklımı karıştırıyor deO tarafta hastane mi var a.... koduum derse napacaz Fırına ekmek almaya gidiyom derseniz de bişey olmaz bu arada.
SANMAM .ÇÜNKÜ SOKAĞA CIKMA YASAĞI VAR VE SEN BUNU DELİYORSUN ,BURDA SADECE MİKTAR NEYE GÖRE ONU BİLMİYORUM VE ARASTIRMADIM.BELKİ MİKTARDA SIKINTI OLABILIR ?Bu cezalar anayasaya aykırı olduğu için sulh ceza mahkemesine itiraz ettiğinde ödemiyormuşsun. Sokağa çıktığı için ceza yiyen arkadaşlar olursa ödemesin.
bnm sicil bozuk halkbanktan başvurdum 1 hafta oldu değerlendirmede daha verirlermi sence kardeşimEvet usta
Bende 3 seneden beri kara liste deyim 5k cıktı ama görsel attım gibi kullanamıyorum bilgisi olan var mıbnm kredi sicilim bozuk 1 hafta oldu başvuralı şimdi müştri hizmetlerini aradım daha değerlendirmede dedi inşallah verirler ama sanmıyorum kara listedeyim çünkü