- 7,050
- 5,618
- 113
Eğer 37 gündür bekletiliyom benim gibi bekleyip bu kadar gün sonra red verirlerse onaylamayannin anasını s......
Arkadaşımın varlık yonetımıne devredılmıs borcu var banka tarafından 2 banka. ve 1bankadanda acıkta ıcrası var turkcelede borcu var 7500 onaylandıicranın boyu onemlı işlevı degıl arkadasım ve icra sebebı bankasal olmalı .bankasal icralılar sıkıntılı
merak ediyoz dassa vurma . subeye subcem nolcak olumlu olumsuz de gec bida merakda birakiyolar6.000.000 CU BASVURAN OLARAK SANA 20 K KREDI VE GERI ODEMESIZ ARKADASIM
6.000.000 CU BASVURAN OLARAK SANA 20 K KREDI VE GERI ODEMESIZ ARKADASIM
Benim turkcele yapilandirip odedigim borç var 37 gün oldu hala sonuç yok helal olsun 5 10 icrası olup kredi alan arkadaşlara çok şanslılar adamlardaki şansın 100 de 1i yok bendeArkadaşımın varlık yonetımıne devredılmıs borcu var banka tarafından 2 banka. ve 1bankadanda acıkta ıcrası var turkcelede borcu var 7500 onaylandı
sanslılardan demekkı o.herkesı red etmedıler.o %20 lık alanlarda icrası olanlardan o zmn.cogu kısı red yedı bu noktada cünkü .herkese bu sansı dılıyorum cok alamayan varArkadaşımın varlık yonetımıne devredılmıs borcu var banka tarafından 2 banka. ve 1bankadanda acıkta ıcrası var turkcelede borcu var 7500 onaylandı
dostum beninde turkcele var bankaya yok ama findekste paycell olarak cikiyor turkcell borcu o yuzden bize vermiyor olabilurlerBenim turkcele yapilandirip odedigim borç var 37 gün oldu hala sonuç yok helal olsun 5 10 icrası olup kredi alan arkadaşlara çok şanslılar adamlardaki şansın 100 de 1i yok bende
Findekste turkcel borcum yüzünden kredi puanım hesaplanamiyor çıkıyor videolar izledim bazıları diyo Evkur turkcel ile banka borçları arasında fark var diyo banka borcu daha sıkıntılı diyo herkes bişey diyo hangisine inancaz bilmiyom 37 gün oldudostum beninde turkcele var bankaya yok ama findekste paycell olarak cikiyor turkcell borcu o yuzden bize vermiyor olabilurler
Sms gelmesini bekleyeceksin şimilikMrb arkadaslar bana bugun ziraat den mesaj geldi onaylandi die gelen linke tikladim butun sozlesmeleri onayladim paranjz yarin sabah hesabinzda dedi sms geldikten sonra kullanabikirsinjz dedi hesabim yok .net yapmam lazim bayanim yol bilmem iz bilmem bu konuda bi yardimci olursaniz
eski hat sahibiyle falan ilgisi olamaz , telefona erişebilir biri olması lazım çünkü başvuru için kod geliyor. aileden biri değilse kesin sizsinizŞimdi haklı olma ihtimali var. Hattımı alalı 4 ay oldu. Sürekli AKP tekirdag il baskanlıgından msj geliyor. Muhtemelen eski sahibi uye olmus. Ama ziraate aynı numarayla 2 kere basvurulmuyor sanırım
Ya ziraat sayfasından kredi kullanım linki var. Orada hala basvurunuz degerlendirme asamasındadır yazıyor. Mesaj geldi ama orda guncelleme yapılmadı hala. İçime kurt dusurduler geneeski hat sahibiyle falan ilgisi olamaz , telefona erişebilir biri olması lazım çünkü başvuru için kod geliyor. aileden biri değilse kesin sizsiniz
gelebilir ama çok küçük ihtimal . hesabı olmayanları genelde bekletiyorlar , en sağlıklısı şubeye gidip hesap açtırmanızdırYarin sabah yaziyodu yarin gelirmi
103 sayfa var. Her sayfada 20 mesaj var. Yani 2.000 kusur mesajda sizinle aynı problemi yasayanlar olmustu. Bu kadar mesajı okumaya usenmesseniz bakın diyecemde okunmazki.Yarin sabah yaziyodu yarin gelirmi
turkcell finans findex üyesidir o direk etkiler , evkuru bilmiyorumFindekste turkcel borcum yüzünden kredi puanım hesaplanamiyor çıkıyor videolar izledim bazıları diyo Evkur turkcel ile banka borçları arasında fark var diyo banka borcu daha sıkıntılı diyo herkes bişey diyo hangisine inancaz bilmiyom 37 gün oldu
İcranbu sebepten aldın borca bakmıorlar icran yoksa alıyorsun .hayırlı olsun arkadasım
Yanlış bilgi arkadaşım.İcran varsa da alıyorsun.5000 TL altı hane geliri varsa KYK bursu alinmiyorsa kesinlikle alıyorsun.Seni eleştiriyorum ama doğru bilgi vermeni öneririm insanlar burada ki yorumlarda umut arıyor.13 tane açık icraya karşılık bu krediyi almış biri olarak konuşuyorum.bu sebepten aldın borca bakmıorlar icran yoksa alıyorsun .hayırlı olsun arkadasım
bu mesajımı gormemıssın arkadasım ...İcran
Yanlış bilgi arkadaşım.İcran varsa da alıyorsun.5000 TL altı hane geliri varsa KYK bursu alinmiyorsa kesinlikle alıyorsun.Seni eleştiriyorum ama doğru bilgi vermeni öneririm insanlar burada ki yorumlarda umut arıyor.13 tane açık icraya karşılık bu krediyi almış biri olarak konuşuyorum.
bu mesajımı gormemıssın arkadasım ...
↑
Arkadaşımın varlık yonetımıne devredılmıs borcu var banka tarafından 2 banka. ve 1bankadanda acıkta ıcrası var turkcelede borcu var 7500 onaylandı
sanslılardan demekkı o.herkesı red etmedıler.o %20 lık alanlarda icrası olanlardan o zmn.cogu kısı red yedı bu noktada cünkü .herkese bu sansı dılıyorum cok alamayan var