- 2,393
- 501
- 113
BNKALARIN SİSTEMLERİ UÇTU GİTTİ BUNDAN KAYNAKLI OLABILIR ARKADASIM
BNKALARIN SİSTEMLERİ UÇTU GİTTİ BUNDAN KAYNAKLI OLABILIR ARKADASIM
Bırdan bakNereden takip ediyorsunuz? Hepsinde İnternet bankacılığı mı kullanıyorsunuz? Ben sitelerinden kontrol ediyorum ziraatte başvuru yok diyor vakıfda zaten işlem gerçekleşmiyor. Halkbankası takip sayfası yok
yok bende değerlendirmede diyor daha
Demekki bende problem var arayıp müşteri hizmetlerinden otamatik sorgulama yapabiliyormuyuzyok bende değerlendirmede diyor daha
HATALI DOLDURMUSSUNDUR TEKRAR DENE BNCEDemekki bende problem var arayıp müşteri hizmetlerinden otamatik sorgulama yapabiliyormuyuz
HATALI DOLDURMUSSUNDUR TEKRAR DENE BNCEDemekki bende problem var arayıp müşteri hizmetlerinden otamatik sorgulama yapabiliyormuyuz
evet bende duymadım ama red alanda duymadım kardeşimŞu son 2 günde onay alan oldu mu beyler
Krediler durduruldu gibi söylentiler gelmeye başladı son 2 gündür onay aldım diyen de göremiyorum
Halkbank ve ziraat böyle bir başvuru yok diyor ama tekrar başvurunca zaten başvurunuz var diyor. Tam komedi..
akmı kara mı hep beraber göreceğz bakalım..günden güne gördüğüm onay aldı dönüş oldu muhabbetleri azalmaya başladı ya cidden çoğuna dönüş yapıldı sayı azalmaya başladı ya da bi yerde patlatıcaklar dönüşleri
aynen öyle olay tamamen bu kredi alan sayısı>red sayısı olduğu an 4 milyonda yapıştırırlar kalanlara reddiHFTYA SON BU İŞ ,HFTAYADA ONAY CEVABI GLMESSE BASVURANLARA DAHA DA SITTIN SENE GELMEZ . TEPKI ALMAMAK İÇİN RED CEVABI YOLLAMIYORLAR COGU KISIYE
akmı kara mı hep beraber göreceğz bakalım..
Inşallah herkese çıkar ya tek ümidim bu neyse sevindirici haber halkbank ve vakifbank başvuruları durdurmuş[ nerden duydun kardeşim?