bn umudu kestim artık malesef..Ayın birinden Beri bu masalı dinliyoz Herkez Alıcak
peki ne zman onaylandı bugünmü?Ekli dosyayı görüntüle 64067
Hiç bişey gelmedi mobil şubeye girdim onaylanmıştı kullandım halada SMS gelmedi
11 nisanpeki ne zman onaylandı bugünmü?
Pardon 15 indepeki ne zman onaylandı bugünmü?
gelire maasina bakarlar.Beyler ben kyk kredisi alıyorum 5000 bin tl basvurdum 2 gün önce değerlendirmede yazıyor bana çıkarmı acaba öğrencilere çıkan oldumu çok ihtiyacım var
bende de 11nisan görünüyor ama ben daha önce başvurdum daha değerlendirmedePardon 15 inde
Şimdi mi onaylandı broEkli dosyayı görüntüle 64067
Hiç bişey gelmedi mobil şubeye girdim onaylanmıştı kullandım halada SMS gelmedi
Reis bankalar çok karışık şuan benim bi çok arkadaşım bekliyor benden önce başvuranda var ama bu kredide kimseye red vermezler sanmıyorum illaki alırsınızbende de 11nisan görünüyor ama ben daha önce başvurdum daha değerlendirmede
2 gün oldu KardeşimŞimdi mi onaylandı bro
Atm de seceneklerde var. Ayrica subeye niye gtmion hasımlarn mi varBeyler benim 3.000 TL olumlu sonuclanmis Vakıfbank'tan telep etmiştim . Mobil bankaciligim yok kartımda yok nasıl olucak bu bankaya gitmeden olmazmi
vakıfbanktta atm de varmıkı seceneklerde ben gecen gıttım bulamadım kayınpedere cıktı atm den cekeyım dedım oyle bır secenek yok sen emınmısın oldugunaAtm de seceneklerde var. Ayrica subeye niye gtmion hasımlarn mi var