- 1,658
- 964
- 113
Bu gelen sesli yanıtın doğruluğunu öğrenemeyeceğiz sms gelen birisi kontrol etse olay aydınlanacak ama parayı alan uçuyor
bugünmü geldi cvp kardeşim sanaHalkbankası onaylanmış. Hesabım yok nasıl kullanıcam. Var mı kullanan. Ekli dosyayı görüntüle 64359
Dostum eger kesinse hayirli olsun. Devam eden icralik hacizlik birseyin var miydi ? Kara liste felan ?@İskorpit indirdin demi videoyu dinledin dostum ?
inşallah abi ya pazartesi atm den kullanmayı denicem ilk atm dende kullanım oluyormuş şubeye giderim veya direk
Bu BİLGİ kaynagini nerden ogrenein kardesVakifbanktan sms gelmediği sürece sesli yanıt sisteminden gelen cevaplar hatalı olumlu veya olumsuz.
Cuma günü bankaya gitti arkadaş. Olumlu diyordu sesli yanıt. Bankada demişler smsle gelicek cevap gelicek sesli yanıt sisteminden gelen cevapların bi geçerliliği yok.Bu BİLGİ kaynagini nerden ogrenein kardes
Hocam pazartesi bankaya gidince beni doğrularsın.@evrim45 nerden biliyorsun? Dün ben sesli yanıt sisteminde kredimin onaylandığını öğrendim bu bilgiyi nerden öğrendin dostum
Icimi ferhatlattinCuma günü bankaya gitti arkadaş. Olumlu diyordu sesli yanıt. Bankada demişler smsle gelicek cevap gelicek sesli yanıt sisteminden gelen cevapların bi geçerliliği yok.
https://subesizbankacilik.vakifbank...ndaMusteriOl/YeniMusteri/KimlikBilgileri.aspx@evrim45 nerden biliyorsun? Dün ben sesli yanıt sisteminde kredimin onaylandığını öğrendim bu bilgiyi nerden öğrendin dostum
O zaman mutlaka şubeye git eski numarana mesaj gitmiş olabilir o zaman onaylandi mesajı o zaman durum farklı@evrim45 benim hesabim var vakıfbankta telefon numaram güncel olmadığı için internet bankacılığa veya yeni hesap açamıyorum şubeye gidip tel güncellemesi yapmam gerek ondan internet üzerinden hesap da açılmıyor
Aynı durum bendede var. Peki Vakıfbank bankamatikten kredi cekim imkanı yokmu diğer bankalarda var@evrim45 benim hesabim var vakıfbankta telefon numaram güncel olmadığı için internet bankacılığa veya yeni hesap açamıyorum şubeye gidip tel güncellemesi yapmam gerek ondan internet üzerinden hesap da açılmıyor