- 2,393
- 501
- 113
ARKADASIM BU KREDIYI SUBE BILE GOREMIYOR TAMAMEN GENEL MUDURLUK KONTROLUNDE ...bi bankada çalışan kimse yokmu bilgi alabilecek bu kadar insaniz hiç mi tanıdığımız yada akrabamız yok boze bi bilgi verse
ARKADASIM BU KREDIYI SUBE BILE GOREMIYOR TAMAMEN GENEL MUDURLUK KONTROLUNDE ...bi bankada çalışan kimse yokmu bilgi alabilecek bu kadar insaniz hiç mi tanıdığımız yada akrabamız yok boze bi bilgi verse
SANA CIKMASINI CANI GONULDEN ISTIYORUM UMARIM GONLUNCE OLUR SONUC
INS.Allah razı olsun kardeşim inşallah hepimize bütün ihtiyaç sahiplerine çıkar
Kartın yoksa mecburen bankaya.gidip kaldıracaksın.BEYLER ZİRAAT MÜŞTERİ DEGILIIM ONAY ALDIM HESAP YANSIDI ATM DEN ÇEKEN DIYOR DA SIM KART BLOKESI VAR ARAYARAK DUZELTEMIYORLAR BANKAYA GITMEDEN HALLEDEBILIRMIYIM
Ulan biz bankacı arıyoruz sen bize banka ile soru soruyorsunBEYLER ZİRAAT MÜŞTERİ DEGILIIM ONAY ALDIM HESAP YANSIDI ATM DEN ÇEKEN DIYOR DA SIM KART BLOKESI VAR ARAYARAK DUZELTEMIYORLAR BANKAYA GITMEDEN HALLEDEBILIRMIYIM
BLKI ATMBEYLER ZİRAAT MÜŞTERİ DEGILIIM ONAY ALDIM HESAP YANSIDI ATM DEN ÇEKEN DIYOR DA SIM KART BLOKESI VAR ARAYARAK DUZELTEMIYORLAR BANKAYA GITMEDEN HALLEDEBILIRMIYIM
Ulan ? Bankacı arıyor san ara temsilcileri kardeşim iletişimi ne dikkat etUlan biz bankacı arıyoruz sen bize banka ile soru soruyorsun
Kardeşim her haneden bir kişiye çıkıyor diğerleri red alacak tabii kiBen 10 da basvurdum hala degerlendırmede diyor 3 gun once eşime basvurdum 10000 biraz once onaylandı yarın sabah para hesaba aktarılacakmıs
YALANN ... DEVLET VER DESE BANKA ZATEN DEVLETIN TEPKIYI ONLEME CALISMALARIArkadaşlar a haberde çıktı sunucu diyorki devlet yüzde 85 kefillik göstermiş bankalara talimat vermiş kardeşim sorgu sualsiz vatandaşıma vereceksin diye
MILLETDE KAYIS KOPUMUNA AZ KALDI . HERKES BIR BARIŞ YASİN OLACAK YAKIN ZAMANDAUlan biz bankacı arıyoruz sen bize banka ile soru soruyorsun
YALANN ... DEVLET VER DESE BANKA ZATEN DEVLETIN TEPKIYI ONLEME CALISMALARI
MILLETDE KAYIS KOPUMUNA AZ KALDI . HERKES BIR BARIŞ YASİN OLACAK YAKIN ZAMANDA
Capslock kapatıyoruz demi dostumBLKI ATM
kapatıyor ve yatıyoruzCapslock kapatıyoruz demi dostum