o dediğini bende çok merak ediyorum 2 bankadan alan varmı acaba varsa yazsın arkadaşlar cidden merak ediyorum böyle bişi var mı diye3 bankadan ses yok bir arkadaşıma bazıları 2 bankadan da almış diyor arkadaşlar doğru mu
3 banka başvuruları tek havuza gidiyormuş ve bankadanda kredi kefalet fonuna gönderilip oradan onay alınınca veriliyor.banka es kaza atlasa bile kgf atlamaz, bu yüzden 2 bankadan alma olayı şehir efsanesidiro dediğini bende çok merak ediyorum 2 bankadan alan varmı acaba varsa yazsın arkadaşlar cidden merak ediyorum böyle bişi var mı diye
Hocam 2 günde sonuçlansa nolcak 2 haftadır ne SMS geliyor nede hesaba para geçiyorbenim başvuru 1 ay oldu sonuç yok kimine iki günde cevap geldi süreçnasılişliyor acaba
Arkadaşım geçen hafta başvurmuştu bugün onaylandı anında da hesaba geçti sms falan beklemedi sizin neden öyle oluyor acabaHocam 2 günde sonuçlansa nolcak 2 haftadır ne SMS geliyor nede hesaba para geçiyor
Açık icrası, takibi var mıydı?Arkadaşım geçen hafta başvurmuştu bugün onaylandı anında da hesaba geçti sms falan beklemedi sizin neden öyle oluyor acaba
İcra falan yok ama gecikmiş kredi borcu ve kredi kartı borcu falan vardıAçık icrası, takibi var mıydı?
Ulan bu nasil is biri 1 ay bekliyo sonuc yok oteki 3 gunde 5 gunde aliyor.bende basvurdum 20 gun olcak sonuc yok.esimede basvuru yaptirdm 10gun oldu sonuc yok.soveyim bunlarin yaptigi iseVakifbank benim 3 gunde onaylandi dun cektim hesaba parayi
Var ark ım halkbankla vakıf dan aldı3 bankadan ses yok bir arkadaşıma bazıları 2 bankadan da almış diyor arkadaşlar doğru mu