- 661
- 394
- 63
Merhaba arkadaşlar! Aranızda devletin verdiği yardım parasını alabilen var mı acaba? Bama çıkmış olmasına rağmen verilmedi hesabında gözükmüyor denildi. Sizlerde durum nedir?
İbana yatmadıysa ptt den kimlikle sor 1100 TL ödemeniz hazır yazıyormuMerhaba arkadaşlar! Aranızda devletin verdiği yardım parasını alabilen var mı acaba? Bama çıkmış olmasına rağmen verilmedi hesabında gözükmüyor denildi. Sizlerde durum nedir?
Iban ile ne alakası var ki. Ptt den alınmıyor mu bu para. Benim iban numaramı nerden bilecek ki devlet.İbanlara yatırılmaya başlamış diğer forum sitelerinde gördüm
İlk verdiklerinde ben iban yazmıştım oraya yatırılmıştıIban ile ne alakası var ki. Ptt den alınmıyor mu bu para. Benim iban numaramı nerden bilecek ki devlet.
E devlette ödemem hazır yazıyor. Ptt deki görevli para gözükmüyor evinize gelinecek dedi. Ev ne alaka saçma sapan işler yapıyorlar. 5 maske eve gönderemeyen 2 milyon kişinin evine nasıl para götürecekİbana yatmadıysa ptt den kimlikle sor 1100 TL ödemeniz hazır yazıyormu
Ben daha önce aldiğimda da 4 ay sonra tesadüfen ptt de fark ettim yattığını. Ptt den çekmiştim o zaman da. Iban yazdigimi hatırlamıyorum hiç. Bu seferki de otomatik çıkmış hiç başvuru dahi yapmadım bunaİlk verdiklerinde ben iban yazmıştım oraya yatırılmıştı
Kardeşim ciddi misin ya. Hangi banka sejintam konuyu okurken bana geldi ibana 1100 🤣🤣
PTT kartın varsa yatar yoksa iban girmediysen ptt den alcanKardeşim ciddi misin ya. Hangi banka sejin
Tekrar postaneye gidip ptt kart mı çıkartsam acaba kardeşim. Kartı hemen verirler mi kiPTT kartın varsa yatar yoksa iban girmediysen ptt den alcan
Kardeşim sen adana da mısınYa sabah 9 da gittim dedilerki hesabınıza eft olucak tamam dedim saat kaç olmuş aradım pttyi şimdide diyorki isminize yatırılmış dalga geçiyorlar resmn sabah yoğunluk varmış karışıklık olmuştur diyo
Forumda Para İstemek YASAK.Arkadaşlar edevlette nerden basvuruyoruz ? 6-7 aydır işsizim sigorta yok ama baba emekli başvursam alır mıyım ne diyorsunuz baya zordayım
Benimİbana yatmadıysa ptt den kimlikle sor 1100 TL ödemeniz hazır yazıyormu
Benim PTT kartım var halen gelmediPTT kartın varsa yatar yoksa iban girmediysen ptt den alcan