- 661
- 394
- 63
Beyler ptt ile konuştum. Aşırı yoğunluktan dolayı gecikmeler olabilir diyor. Gün içerisinde veya 1 2 gine yatar dedi. Ziraat hesabıma eft yapılmış.
Bilmiyorum ki dostum kime neye göre verdiklerini ihtiyaç sahiplerine versinler tabi devletten zengin miyiz annemin emekli maaşı var diye pek sallamadilar sanirimBirkere bende başvurdum uzun zaman oldu başvurunuz inceleniyor gibi bise yaziyordu bu alanlar nasil aliyo
Bende 3. Alıyorum.1.de iban 2.de PTT 3. De ibanina yolladık diyiyirlar.iban son rakamını bile bana söylediler daha gelen birşey yokİlk defa başvuranlar PTT yatıyo 2 ve 3 üncü de zaten başvuru yapamıyon kendileri direk yatırıyorlar ben bugün uyandım Akbank İban numarama yatırmışlar PTT gitmeye de gerek kalmadı
Müşteri hezimetlerini aradım. Ibanina eft yapılmış diyor. Hâlâ gelen bisey yok. Ptt deki memur da evine gelecek demislerdiFazla kalabalık yok ya 😀
Hadi hayırlı olsun.beklemeye devamAn itibariyle 1100 tl akbank hesapta
Keşke Akbank vereydik ziraat verdik tık yok dahaAn itibariyle 1100 tl akbank hesapta
Maaş 5k 10k alanlara veriyorlar.evi arabası olanlara.Neye gore veriyorlar ilginç 3 alışım 5k da maaş alıorum bekarım
Aynı hanede emekli olan yada sigortalı olan varsa alamıyor.1 ve 2 den alanlar alıyor.alamayanlarda şansınaUlan çıldırcam ya. Alan arkadaş detay yazsanıza kardeşim. Çalışıyor musun yada ne zamandan beri çalışmıyorsun nasıl aldın evde emekli var mı kira mi ney neye göre veriyorlar bir kere bile bişey almadım şu devletten. Şimdi yine başvurdum süreç devam ediyor yazıyor.
O kadar yazıldı....bu verilen başvuru üzerine verilmiyor...Daha önceden faz 1 faz 2 den alanlara otomatik yatırılıyor.Ulan çıldırcam ya. Alan arkadaş detay yazsanıza kardeşim. Çalışıyor musun yada ne zamandan beri çalışmıyorsun nasıl aldın evde emekli var mı kira mi ney neye göre veriyorlar bir kere bile bişey almadım şu devletten. Şimdi yine başvurdum süreç devam ediyor yazıyor.
Bende aynı sekildeyim...biraz bekleyelim bakalım..geç düşebilir herhaldeŞimdi mesaj geldi ıbanina havale hapilmistir diye. Ziraate bakıyorum gelen bisey yok. Ya dalga mı geçiyor bunlar
PTT müşteri hizmetleri ni aradım.ibana yolladık dediler.halen gelen birşey yok.buyuk bir ihtimalle yoğunluktan dolayı.daha önce bana saat 4 yada 5 gibi düşmüştü.SMS geldi bildirdginz Ibana yatırılmıştır diye ama hesapta birşey yok 1-2 saat sonra mi düşer hesaba acaba..bu durumu yaşayan var mi