- 297
- 28
- 28
Garanti iban eft yapilipta ceken varmi yada
Iban eft yapilanlar gecmi alacak.
Iban eft yapilanlar gecmi alacak.
Yok karşıyaka izmirKardeşim sen adana da mısın
evet akbank neden yalan soyleyim kardesimKardeşim ciddi misin ya. Hangi banka sejin
Gidecek misin tekrar ptt ye. Sana verirlerse bende kalkıp gidecem çünküYok karşıyaka izmir
Benim de Akbank sabah gelmişevet akbank neden yalan soyleyim kardesim
Yatar bekle buldan öncekin de 16:30 gibi yatmıştıSaat 2 oldu bu saatten sonra yatmaz sanırım
Ne zaman başvurdun ? Ben şimdi başvuru yaptım işsizim sigorta yok sonuç ne olur acaba ? Yada ne zaman sonuclanir arkadaşlarYatar bekle buldan öncekin de 16:30 gibi yatmıştı
Zamanın da niye başvurmadın reis ben birkere başvurdum bu 3 üncü alışım oldu bugünNe zaman başvurdun ? Ben şimdi başvuru yaptım işsizim sigorta yok sonuç ne olur acaba ? Yada ne zaman sonuclanir arkadaşlar
İlk defa başvuranlar PTT yatıyo 2 ve 3 üncü de zaten başvuru yapamıyon kendileri direk yatırıyorlar ben bugün uyandım Akbank İban numarama yatırmışlar PTT gitmeye de gerek kalmadıArkadaşlar PTT müşteri temsilcisi ile görüştüm.ibana yattığını söylüyorlar.finansbank .fakat ibanda birşey gözükmüyor.finasbanki aradım hesabıma herhangi bir para gelmediğini söylüyorlar.başına gelen varmı.yoksa beklemeliyim mi.
Özelden mesaj at reisBaşvurmuştum süreç devam ediyor demişti bi özelden yazar mısın dost 0534 975 20 80
TC sonu kaç kardeşim..benimde karta yatacak TC ye göre işlem yapıyorlar galibaİlk defa başvuranlar PTT yatıyo 2 ve 3 üncü de zaten başvuru yapamıyon kendileri direk yatırıyorlar ben bugün uyandım Akbank İban numarama yatırmışlar PTT gitmeye de gerek kalmadı
8 TC göre degil reisTC sonu kaç kardeşim..benimde karta yatacak TC ye göre işlem yapıyorlar galiba
Boşver o zaman dost hiç bulaşma ilk pandemiye başvurmuştu annem 12. Ay bak 5 ay geçmiş süreç devam ediyor yaziyor 😁Nasıl alıyonuz ben hicbirini alamadım
Birkere bende başvurdum uzun zaman oldu başvurunuz inceleniyor gibi bise yaziyordu bu alanlar nasil aliyoBoşver o zaman dost hiç bulaşma ilk pandemiye başvurmuştu annem 12. Ay bak 5 ay geçmiş süreç devam ediyor yaziyor 😁