Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 15-20k Borç Hk.

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,881
5,212
113
Selam dostlar bana bir hafta içerisinde 15-20k para lazım hangi uygulamalar veriyor bu tarz düşük miktarda borç? 2 taksitte öderim 10k 10k ödemede problem yok ancak şöyle bir sorun var bir işte çalışmıyorum senelerdir bu problem oluşturur mu ? Teşekkürler şimdiden
Dipnot: Hiçbir bankaya borcum yok ekstra olarak bu miktarı kumar için kullanmayacağım

Pikaçuu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
77,160
27,687
113
Selam dostlar bana bir hafta içerisinde 15-20k para lazım hangi uygulamalar veriyor bu tarz düşük miktarda borç? 2 taksitte öderim 10k 10k ödemede problem yok ancak şöyle bir sorun var bir işte çalışmıyorum senelerdir bu problem oluşturur mu ? Teşekkürler şimdiden
Dipnot: Hiçbir bankaya borcum yok ekstra olarak bu miktarı kumar için kullanmayacağım
Fıbabanka bak bı mıgros moneyden sorgula

Marley15

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,924
14,154
113
Moneypay
Hepsipay
Hadi(A101)

Eski kimlik olduğu için ben hiçbirini almadım. Millet çatır çatır çekti

bestamix

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,717
875
113
3 aylık sigorta varmi

bestamix

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,717
875
113
Reklam gibi olmasın da alakam yok yani burdan kredi çektim alışveriş sitesi genelde icralilara da verebilio paraya çevirmek için gran altın satun alıyorsun hesabına gelior bozduruyorshn telefon felan da var %50 yıllık faiz ortalama 45 gün içinde odersen hiç faiz ödemeden ana parayi ödeyebiliorsun bir hafta sürüyor sıra felan gelior evrak kargo şubesine gelior imza atıp gönderion

casecom61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
326
102
43
rulobet var sağlam site EWQEQWEQW

bestamix

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,717
875
113
evkur sigorta istiyormu elden ödeme yaparım her ay en son birileri komşulara soruyorlar falan diyordu böyle saçmalık yoksa al sat yaparız
Reis ponzi kovala yeni açılan ponziler başında yakalarsan 2 ay gidiyor tg gruplarda linkini paylaş referans 1.2.3 seviyeden günlük gelir elde et ama hepsine zıplama seç içinden yatırım çekimlere bak gruplarından birde tarihi önemli %10 %8 %3 felan veriyorlar hiç yatırım yapmasanda

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,357
25,021
113
evkur sigorta istiyormu elden ödeme yaparım her ay en son birileri komşulara soruyorlar falan diyordu böyle saçmalık yoksa al sat yaparız
Gelir belgene bakar sicile falan belki kefil ister ama komşu olayı yok adres teyiti var

bestamix

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,717
875
113
İşsiz insana vermiyor evkur verirse kefil ariyor
Valla bu attığım kefil mefil bisey istemiyor biryere de gitmion ama limiti kendi ayarlıo 100k başvur 10 da verebilir 100 de

Bartum

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
812
306
63
Valla bu attığım kefil mefil bisey istemiyor biryere de gitmion ama limiti kendi ayarlıo 100k başvur 10 da verebilir 100 de

Senetlemi veriyor sakat bise çıkmasın bende bakayım bir