Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 15-20k Borç Hk.

Revival

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,997
1,557
113
Valla bu attığım kefil mefil bisey istemiyor biryere de gitmion ama limiti kendi ayarlıo 100k başvur 10 da verebilir 100 de

Herkese veriyor mu burası

bestamix

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,717
875
113
Senetlemi veriyor sakat bise çıkmasın bende bakayım bir
İngiltere şirketi kuruluş Türkiye kargo şubesine geliyor evraklarda 3 4 tane kağıt üstünde birinin iban bilgisi veriyorsun birinde sukadar kredi cekecem yazıyor bunun dışında visey yok üye olur basvurdunda kredi 2 3 gün sıra gelir limitini söyler sorun yok biz tüm sülale çektik bankadan daha iyi burasi

bestamix

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,717
875
113
İngiltere şirketi kuruluş Türkiye kargo şubesine geliyor evraklarda 3 4 tane kağıt üstünde birinin iban bilgisi veriyorsun birinde sukadar kredi cekecem yazıyor bunun dışında visey yok üye olur basvurdunda kredi 2 3 gün sıra gelir limitini söyler sorun yok biz tüm sülale çektik bankadan daha iyi burasi
Yani Türkiye de kredi çekersen kargo şubesinden evrakı imzalıyorsun demek istedim İngiltere sahibi demek istedim ingiltereden gelmiyor yani 😅

Mrxfloud

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,220
2,178
113
Hepsipay hadi veriyor kredim var bu 3 u iş yapar

Tahtsızkral

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
406
204
43
Selam dostlar bana bir hafta içerisinde 15-20k para lazım hangi uygulamalar veriyor bu tarz düşük miktarda borç? 2 taksitte öderim 10k 10k ödemede problem yok ancak şöyle bir sorun var bir işte çalışmıyorum senelerdir bu problem oluşturur mu ? Teşekkürler şimdiden
Dipnot: Hiçbir bankaya borcum yok ekstra olarak bu miktarı kumar için kullanmayacağım
1m çekim gelmedi heralde 10k ya düşmüşsün:D