Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 15-20k Borç Hk.

ÇiçekAbbas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,876
847
113
Hepsiburadanın hepsifinans diye bir ödeme sistemi çıktı. Banka kredisi gibi düşün ama sadece kendi sitesinde kullanabiliyorsun. Örnek 20k 1 telefon al 3 ay sonra ödemeli yap. 3 ay ertelemeli yaparsan 20k telefon 25k falan oluyor. Ama bu 3 aylık süreçte erken kapatma için para biriktirir erken kapatırsan 20k üstüne max 300 tl faiz ödemiş olursun. Banka kredisi erken kapatma gibi düşün erken kapattığında cüzzi miktar alıyor bütün faizi ödemiyorsun.

fatsama

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
222
53
28
Özelden ulaş gün içinde yardımcı olayım kardeşim.

X-RAY

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,341
7,369
113
Tefeci verir 20+20 verirsin

mekan5959

Neredeyim diye sorma hayatın dibi ....
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,341
814
113
Selam dostlar bana bir hafta içerisinde 15-20k para lazım hangi uygulamalar veriyor bu tarz düşük miktarda borç? 2 taksitte öderim 10k 10k ödemede problem yok ancak şöyle bir sorun var bir işte çalışmıyorum senelerdir bu problem oluşturur mu ? Teşekkürler şimdiden
Dipnot: Hiçbir bankaya borcum yok ekstra olarak bu miktarı kumar için kullanmayacağım
Kumarda kullanmayacağım çok pis yalan kokuyor 🤣

Mayko78

Osai Alemdar.💛💙💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,821
13,039
113
Tefeciye bulaşmyn Aw

exaaaa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
723
226
43
Selam dostlar bana bir hafta içerisinde 15-20k para lazım hangi uygulamalar veriyor bu tarz düşük miktarda borç? 2 taksitte öderim 10k 10k ödemede problem yok ancak şöyle bir sorun var bir işte çalışmıyorum senelerdir bu problem oluşturur mu ? Teşekkürler şimdiden
Dipnot: Hiçbir bankaya borcum yok ekstra olarak bu miktarı kumar için kullanmayacağım
dost sicil temizse her banka verir

Hdeprem

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
481
66
28
Reis her yerden sorgulama yapma çok sorgulama yapınca otomatik red e düşüyorsun ben öyle oldum şimdi 60 gün otomatik redden çıkmayı beklicem

NFK19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,291
841
113
Markalarda borçlanır😄

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
107,045
158,661
113
  • elifcan
  • Forum içi para alışverişi yasaktır
  • Tekrarlanmaz ise sevinirim dostum

Forzatokat1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,949
695
113
Reklam gibi olmasın da alakam yok yani burdan kredi çektim alışveriş sitesi genelde icralilara da verebilio paraya çevirmek için gran altın satun alıyorsun hesabına gelior bozduruyorshn telefon felan da var %50 yıllık faiz ortalama 45 gün içinde odersen hiç faiz ödemeden ana parayi ödeyebiliorsun bir hafta sürüyor sıra felan gelior evrak kargo şubesine gelior imza atıp gönderion

Puan düşük diye vermedi

İmParaThor

Site Yetkisizi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,637
3,664
113
İstanbul içi tefeci bilen varmı