- 1,370
- 655
- 113
PTT hesapları kontrol edin arkadaşlar
1000 tl oldu 50 tl kral. Paranin degeri yok insanlarin umudu yok . Kismenn s....de degil anlicaginnormalde pataması lazım bu konunun
bin lirayı yapıştır 3 maça dostum napalım1000 tl oldu 50 tl kral. Paranin degeri yok insanlarin umudu yok . Kismenn s....de degil anlicagin
Sebebi ne dostum? Niye kontrol edelim 🤔PTT hesapları kontrol edin arkadaşlar
hayy ağzın bal yesin..Değişik değişik modeller türedi... Vay efendim ihtiyaç sahibiysen kupon yapmazsın, yok efendim fakirim diyosan döner yemezsin simit yersin... Yok efendim telefon kullanmazsın dumanla haberleşirsin.... İyi bari, bi de yaprak takıp sallasınlar dalgayı isterseniz...
Adamın ihtiyacı 4 binse elindeki para binse, 50-100ye kupon yapıyor, size mi sorucak? Ver adama 3 bin, yapmasın kupon.
Devlet adama parayı verdiyse, ister fatura öder ister yemek yer... yarısına ödeme yapar yarısına gezer tozar...
Ulan suriyelilere harcıyoruz 40 milyar dolar, bişey diyen yok, sonra git arap emirlikilerinde 10 milyar dilen.... Burda 2 kupon yapan adamlara şekil yapsınlar...
Ben işsizken hep tutan nba kuponlarıyla döndürdüm çarkı... Yüce devletimiz parayı verdiyse dilediğiniz gibi harcarsınız... Hayrını görün...
Boşver dostum ya duyanda kumarı fakire dağıtmak için oynuyor sanacakDeğişik değişik modeller türedi... Vay efendim ihtiyaç sahibiysen kupon yapmazsın, yok efendim fakirim diyosan döner yemezsin simit yersin... Yok efendim telefon kullanmazsın dumanla haberleşirsin.... İyi bari, bi de yaprak takıp sallasınlar dalgayı isterseniz...
Adamın ihtiyacı 4 binse elindeki para binse, 50-100ye kupon yapıyor, size mi sorucak? Ver adama 3 bin, yapmasın kupon.
Devlet adama parayı verdiyse, ister fatura öder ister yemek yer... yarısına ödeme yapar yarısına gezer tozar...
Ulan suriyelilere harcıyoruz 40 milyar dolar, bişey diyen yok, sonra git arap emirlikilerinde 10 milyar dilen.... Burda 2 kupon yapan adamlara şekil yapsınlar...
Ben işsizken hep tutan nba kuponlarıyla döndürdüm çarkı... Yüce devletimiz parayı verdiyse dilediğiniz gibi harcarsınız... Hayrını görün...
Daha doğru bi açıklama yapılamaz.Değişik değişik modeller türedi... Vay efendim ihtiyaç sahibiysen kupon yapmazsın, yok efendim fakirim diyosan döner yemezsin simit yersin... Yok efendim telefon kullanmazsın dumanla haberleşirsin.... İyi bari, bi de yaprak takıp sallasınlar dalgayı isterseniz...
Bak yeğenim sen bilmezsin biz tüp kuyruklarına girerdik 20 kilometre okula yürürdük hastanelerde beklemekten helak olurduk Suriyeliler din kardeşimizdir onlar başımızın üstünde yerleri var ha madem diyorsun eqonomi kötü çıkar yienim telefonunu çıkar göster ahlaksız adam hain vatan haini bak 155 i araarım içeri aldururum seni ( ironidir sövmeyin )Değişik değişik modeller türedi... Vay efendim ihtiyaç sahibiysen kupon yapmazsın, yok efendim fakirim diyosan döner yemezsin simit yersin... Yok efendim telefon kullanmazsın dumanla haberleşirsin.... İyi bari, bi de yaprak takıp sallasınlar dalgayı isterseniz...
var, sahibi olduğun kartın bankası... internet şubesinden halledersinkredi kartıyla fatura ödeme kabul eden site var mı?
2021 mi kaldı ne 300 ü ne 1100 üAgalar bilen varmı bilmemde bereket versin Allah 300₺ yatırmışlar 1100 deillmiydi oya