Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 2022 Memur Ve Emekli Maaş Zam Oranı Belli Oldu

Zam oranları iyi mi?

• Çok şükür

Kullanılan: 3 6.0%
  • İyi

Kullanılan: 5 10.0%
  • İdare eder

Kullanılan: 6 12.0%
  • Az

Kullanılan: 3 6.0%
  • Allah'a havale ediyorum

Kullanılan: 33 66.0%

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,336
951
113
Bardağa dolu taraftan bakarsak, bu torpilciler, devleti milleti soyanların ateşinde mangalımı yapıp, yemek sonrası hafif bir rüzgar eşliğinde tequila içicem öteki tarafta :cool:

Bardağa öteki taraftan bakarsak benim hakkımla şuanda viskilerini yudumluyolar :mad:

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,418
15,459
113
kard3sim boş konuşma ben okulda memu4um zaten kendim görüyorum ben hazırlıyorum maaşlarını ikisinin şuan aralık-2007 ayında 18k ya yakindi zaman önce sonrasını sen düşün
Ya tutturmussunuz saray da saray ne olacak ti gecekonduda mi kalacak almanyada amerikada saray yok mu
Yok sunu anlamıyorsam bunu anlamıyorsam diyorsun bizde diyoruz ki tamam doğru şuan dünya genelinde sıkıntı var yapilacak çok şey yok
Herkes iyi olsun ister
Fabrikada askeri ücretli çalışıyor 5 milyar bence gayet güzel kabul edilebilir bir durum
Herkes heralde evde oturup 100k maaş istiyor
Atatürk zamanında git maaşını araştır neymiş gör
Bana kalsa da milletvekilinin emekli maaşı olmamalı ama dönüp dolaşıp ayni yere gelip söyleyip durmanın manası yok
Olayı siyasilestiriyorsun sanki savundugun parti neyse gelse kardeşim milletvekili maaşlarını düşürüyoruz mu diyecek
kard3sim boş konuşma ben okulda memu4um zaten kendim görüyorum ben hazırlıyorum maaşlarını ikisinin şuan aralık-2007 ayında 18k ya yakindi zaman önce sonrasını sen düşün
Ya tutturmussunuz saray da saray ne olacak ti gecekonduda mi kalacak almanyada amerikada saray yok mu
Yok sunu anlamıyorsam bunu anlamıyorsam diyorsun bizde diyoruz ki tamam doğru şuan dünya genelinde sıkıntı var yapilacak çok şey yok
Herkes iyi olsun ister
Fabrikada askeri ücretli çalışıyor 5 milyar bence gayet güzel kabul edilebilir bir durum
Bana kalsa da milletvekilinin emekli maaşı olmamalı ama dönüp dolaşıp ayni yere gelip söyleyip durmanın manası yok
Olayı siyasilestiriyorsun sanki savundugun parti neyse gelse kardeşim milletvekili maaşlarını düşürüyoruz mu diyecek
Hani sen okulda memursun ya maas hazirliosun ya o okulda memursan Ata'mizin sayesinde okulun var yoksa elin gavurlarinin himayesi qltindaydin
ATATÜRK DEVLETTEN BIR GRAM PARA ALMIODU KENDI GIDERI OLDUGU ZAMAN KIYAFETINI SATIP ALIODU YADA CEBINDEN VERIODU saraylarda oturmuodu ozel makam araclari yoktu Halkin cebinden para cikmasin diye kendi isini kendi goruodu birak bu isleri

cessquin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,618
1,724
113
Herkes iyi olsun ister
Merkel sarayda kalmıyor reis bilmiyorsan bakabilrsin :) 1 tane evi var kendi saraylar yaptırıp çocuklarına şirketler açıp 1 yüzükle gelip ülkeyi soymadı bak Almanya ekonomisini 300 milyor € fazlayla bırakıyor ya bizimkiler ?
Ben parti savunmuyorum ama senin savunduğun parti belli birader?
Taaa Atatürk zamanına gidip asgari ücret diyorsun hayırdır savaş mı var ?
Adam bak o kadar fabri açmış sağolsun desteklediğin parti hepsini yıktırdı o ayrı sen bana cevap verme etme cahille sohbet demişler .

cessquin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,618
1,724
113
Hani sen okulda memursun ya maas hazirliosun ya o okulda memursan Ata'mizin sayesinde okulun var yoksa elin gavurlarinin himayesi qltindaydin
ATATÜRK DEVLETTEN BIR GRAM PARA ALMIODU KENDI GIDERI OLDUGU ZAMAN KIYAFETINI SATIP ALIODU YADA CEBINDEN VERIODU saraylarda oturmuodu ozel makam araclari yoktu Halkin cebinden para cikmasin diye kendi isini kendi goruodu birak bu isleri
Arkadaş bilmez ATATÜRK bütün olan mal varlığını devletine bıraktığını bakalım bunlar çaldıklarını ne yapacak aynısını diyebilecekler mi :)
Boşver reis adam akpartili belli laf anlatamazsın at gözlüğünü takmış dümdüz bakıyor :D 18k alacak Öğretmenede saygılar.

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,418
15,459
113
Birde demissin Almanya fransa baskani nerde oturuo evinde mi diye Almanya ya git bakalim bir tane mutsuz insan gorucenmi Sen gibi ulkelerinde gecim derdi yok biz gibi ay sonunu nasil getiririz derdi yok

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,336
951
113
Şimdi öncelikle asgari ücreti misal abd, almanya gibi dış ülkelerle kıyaslayınca kıyamet kopuyor. Bize ne ordan, cart curt beğenmeyen oraya gitsin.

saraydı, makam aracıydı meselesine gelirsek ise batıyı gösteriyorsunuz. Ulan gidin orda başkan olun ozaman 😒 Arap prensi olun m. Burda lükse giriyor böyle şeyler. Liderlere yakışmıyor.

cessquin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,618
1,724
113
Şimdi öncelikle asgari ücreti misal abd, almanya gibi dış ülkelerle kıyaslayınca kıyamet kopuyor. Bize ne ordan, cart curt beğenmeyen oraya gitsin.

saraydı, makam aracıydı meselesine gelirsek ise batıyı gösteriyorsunuz. Ulan gidin orda başkan olun ozaman 😒 Arap prensi olun m. Burda lükse giriyor böyle şeyler. Liderlere yakışmıyor.
Maaşı verirken Somaliyi icraat isterken Almanyayı örnek veriyorlar çünkü sorun orada :D

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,418
15,459
113
Arkadaş bilmez ATATÜRK bütün olan mal varlığını devletine bıraktığını bakalım bunlar çaldıklarını ne yapacak aynısını diyebilecekler mi :)
Boşver reis adam akpartili belli laf anlatamazsın at gözlüğünü takmış dümdüz bakıyor :D 18k alacak Öğretmenede saygılar.
Ya kardes particilik yaptilarmi ayar oluom bende koyu bozkurtum ama Atatuturku savunan chpli sanio kotuledinmi Akpli diyorlar
Zamanjnda bendeAkp ye verdim ozamanin sartlari oyle gerekliydi ama su zamanin sartlari boyle degil iste mesele Parti meselesi degil Ülke Devlet ise mesele gerisi teferruattir benim icin Parti felan bambaska bisey

son1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
536
270
63
Sonuç olarak hükümet değişmesi lazım bu böyle gitmez herkes sıkıntılı zor şartlar altında mücadele veriyor resmen elektirige 100de 130 zam gelmiş mutlu insan yok sokakta

cessquin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,618
1,724
113
Ya kardes particilik yaptilarmi ayar oluom bende koyu bozkurtum ama Atatuturku savunan chpli sanio kotuledinmi Akpli diyorlar
Zamanjnda bendeAkp ye verdim ozamanin sartlari oyle gerekliydi ama su zamanin sartlari boyle degil iste mesele Parti meselesi degil Ülke Devlet ise mesele gerisi teferruattir benim icin Parti felan bambaska bisey
%100 katılıyorum reis Akpartinin ilk 8-9 yılı çok iyi aksini ben de söylemem ama şu an Enflasyon oranı alım gücü hiç bir şey yok sadece akparti karşıtı olan görmüyorya bunu bunlar zaten çalacağını çaldılar bırakmıyorlar. Binali yıldırım'ın neyi vardıda serveti şimdi Koç'u bile 10-20e katlamış durumda oğlu desen camış kumarbaz.

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,418
15,459
113
Bir bozkurt olarak Ata'mizi sonuna kadar savunurum millet hemen sen koyu chplisin dedi mi ayar oluim ne yani bir mhpli Atasini sevdigi icin koyu chp li mi sayilio biraksinlar bu sleri Atasini sevmeyen zaten bu ukkeden siktir olup gitsin Yunanin himayesine girsin

son1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
536
270
63
Arkadaşlar ATATÜRK ülkedeki herşeyin üstündedir parti filan hikaye ülkenin kurucusu kimsenin tekelinde değildir akpliside chpliside sever yada sevmez ama saygı duymak zorundadır. Atamızı siyasete bulaştırmaya gerek yok kimseylede kıyaslanamaz.

cessquin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,618
1,724
113
Bir bozkurt olarak Ata'mizi sonuna kadar savunurum millet hemen sen koyu chplisin dedi mi ayar oluim ne yani bir mhpli Atasini sevdigi icin koyu chp li mi sayilio biraksinlar bu sleri Atasini sevmeyen zaten bu ukkeden siktir olup gitsin Yunanin himayesine girsin
Zaten Türkeş'de koyu Milliyetçidir Atatürkçüdür. Ama Devlet bahçelinin ben Mhpli olduğundan bile şüpheliyim ben ve 2 abim mhpliyiz ama Devlet bahçeli s.gitsin.

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,336
951
113
Valla ben sırasıyla

ab'ye girilmesine karşıydım çağdışı oldum
fetö karşıtıydım din düşmanı oldum
açılım saçılım hdp karşıtıydım Irkçı oldum (ulan bi de bingöllüyüm)
suriyelilere karşıydım ümmet düşmanı oldum

bana ne dediyseler kendileri aynı noktaya geldi. Viskimi yudumluyorum. Viski pahalı olsa da BEYİN BEDAVA... Herkese tavsiye ediyorum.

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,418
15,459
113
Valla ben sırasıyla

ab'ye girilmesine karşıydım çağdışı oldum
fetö karşıtıydım din düşmanı oldum
açılım saçılım hdp karşıtıydım Irkçı oldum (ulan bi de bingöllüyüm)
suriyelilere karşıydım ümmet düşmanı oldum

bana ne dediyseler kendileri aynı noktaya geldi. Viskimi yudumluyorum. Viski pahalı olsa da BEYİN BEDAVA... Herkese tavsiye ediyorum.
Türk Kürt kardestir ayristirma olayi felan siyasi hikaye doguda 5 sene gorev yaptim cok iyiliklerini gordum Kurtlerin guzel anilar biriktirdim
Egedeyim suan Burda da herkes kardes gibi gecinio ama suriyeliler konusunda aybi seyu diyemicem Ulkesini savas var diye birakip gelen Insandan kimseye hayir gelmez bugun Turkiyede savas olsa burayi da terkederler

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,336
951
113
Türk Kürt kardestir ayristirma olayi felan siyasi hikaye doguda 5 sene gorev yaptim cok iyiliklerini gordum Kurtlerin guzel anilar biriktirdim
Egedeyim suan Burda da herkes kardes gibi gecinio ama suriyeliler konusunda aybi seyu diyemicem Ulkesini savas var diye birakip gelen Insandan kimseye hayir gelmez bugun Turkiyede savas olsa burayi da terkederler
Beğenmedikleri Atatürk'ün zekasının yüzde 5iyle idare edileydik bu hallere düşmezdik. yarısı demiyorum sadece yüzde 5i kadar bir zeka olaydı, obama beni kandırdı, merkel bana pandik attı, fetö beni bilmem naptı hallerine gelmezdik...

Dogukan59

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,875
6,412
113
ATATÜRK kimsenin tekelinde değildir biz Ülkücü olarak her zaman ATATÜRKÜ üstte tutarız ona dualarımızda her zaman yer veririz Allah ondan razı olsun sonrada Rahmetli Başbuğ Alparslan Türkeşin davasına sahip çıkarız hamdolsun onlardan değiliz haktan yanayız

kirmani38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,095
892
113
Arkadaşlar yediler içtiler eğlendiler gidecekler.
Akplilerin acıklamalrına bakın.
zam değil zamcık
Zamlar gelir geçer Mücahit Birinci( sex konuşmaları ifşa olan akpli)

Utanmaz adamlar yüzde 125 zam nedir ya..150kw üstüne yuh harbi yuh
Hala cıkıp bunları savunanlar var.

bu adamlar halktan kopuk farkında değiller sorun bu.
Erdoğan geen ne dedi..Blmem ne bey işci bulamıyor dedi..İş beğenmyorlar dedi.
o kişinin sahp olduğu kurumlara müracaat edildi adamlar açıklama yaptı bzim işçi alımımız yok dedi.
Şimdi bu durumda reis yalan mı söyledi? Yada danışmanların elinde kukla mı oldu..Türkiyeden bi haber

Particilik yapmam ama göz görüyor herşeyi..Ne kadar akpli ve tayfası varsa Atatürke karşı? sebeb ne? vay efendim şöyle olmuş bunu yapmış şunu yapmış?
Tarikatlar cemaatler eğitime el attı en kötüsü bu..Kendi fikirlernde bir nevi örgüt üyesi yetişiyor..Kimse cemaatlar masum demesin..Bingölde olanları gördük geçen hafta.

Gelelim Mültecilere..Gelin adanada hatayda kalın görün.
Vay efendim onlar ensar sen faşistsin falan filan..Al evne iki gün bak desen bakmaz.
Onlar kurtuluş savaşında yardım etti şunu bunu ettler filan...Bu islamcı tayfaya göre kurtuluş savaşında herkes var bir türkler yok..
Bu ülkede Kadir mısıroğlu denen fesli deliyi dinleyip Atatürke saldıran gerizekalılar var.

Bu arada şunuda belirteym.
osmanlı 1850 den sonra her alanda Fransayı örnek aldı.Giyim kuşam, ordu giyim kuşamı askeri törenler, Fransız uzmanlar osmanlı askerlerine eğitim vermeye başladı...Osmanlı zengin bebeleri paşa çocukları öğrenci olarak fransaya gönderildi..Sıkı durun Türk tarihinde ilklerden biri...Osmanlıda Fransızca Resmi dil ilan edldi....Bunlar osmanlıda olunca ses seda yok..Cumhuriyet döneminde Atatürk yapınca vay efendim neden yaptın sen kafirsn.

Siyasal islamcıların derdi bu işte...Yakında 20-30 yıl sonra pkk dan daha büyük sorun afgan suriyeli olcak..Hiç bir parti bu sorunu esad ile anlaşmadan çözemez.

Konu uzun ve derin...Akpnin vakti doldu..Halk yararına birşey yaptıklarını düşünmüyorum..Yerine gelecek chp iyi partininde birşey yapacağını düşünmüyorum.
Atatürk gibi bir lidern gelmesi dileğiyle.

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,418
15,459
113
Arkadaşlar yediler içtiler eğlendiler gidecekler.
Akplilerin acıklamalrına bakın.
zam değil zamcık
Zamlar gelir geçer Mücahit Birinci( sex konuşmaları ifşa olan akpli)

Utanmaz adamlar yüzde 125 zam nedir ya..150kw üstüne yuh harbi yuh
Hala cıkıp bunları savunanlar var.

bu adamlar halktan kopuk farkında değiller sorun bu.
Erdoğan geen ne dedi..Blmem ne bey işci bulamıyor dedi..İş beğenmyorlar dedi.
o kişinin sahp olduğu kurumlara müracaat edildi adamlar açıklama yaptı bzim işçi alımımız yok dedi.
Şimdi bu durumda reis yalan mı söyledi? Yada danışmanların elinde kukla mı oldu..Türkiyeden bi haber

Particilik yapmam ama göz görüyor herşeyi..Ne kadar akpli ve tayfası varsa Atatürke karşı? sebeb ne? vay efendim şöyle olmuş bunu yapmış şunu yapmış?
Tarikatlar cemaatler eğitime el attı en kötüsü bu..Kendi fikirlernde bir nevi örgüt üyesi yetişiyor..Kimse cemaatlar masum demesin..Bingölde olanları gördük geçen hafta.

Gelelim Mültecilere..Gelin adanada hatayda kalın görün.
Vay efendim onlar ensar sen faşistsin falan filan..Al evne iki gün bak desen bakmaz.
Onlar kurtuluş savaşında yardım etti şunu bunu ettler filan...Bu islamcı tayfaya göre kurtuluş savaşında herkes var bir türkler yok..
Bu ülkede Kadir mısıroğlu denen fesli deliyi dinleyip Atatürke saldıran gerizekalılar var.

Bu arada şunuda belirteym.
osmanlı 1850 den sonra her alanda Fransayı örnek aldı.Giyim kuşam, ordu giyim kuşamı askeri törenler, Fransız uzmanlar osmanlı askerlerine eğitim vermeye başladı...Osmanlı zengin bebeleri paşa çocukları öğrenci olarak fransaya gönderildi..Sıkı durun Türk tarihinde ilklerden biri...Osmanlıda Fransızca Resmi dil ilan edldi....Bunlar osmanlıda olunca ses seda yok..Cumhuriyet döneminde Atatürk yapınca vay efendim neden yaptın sen kafirsn.

Siyasal islamcıların derdi bu işte...Yakında 20-30 yıl sonra pkk dan daha büyük sorun afgan suriyeli olcak..Hiç bir parti bu sorunu esad ile anlaşmadan çözemez.

Konu uzun ve derin...Akpnin vakti doldu..Halk yararına birşey yaptıklarını düşünmüyorum..Yerine gelecek chp iyi partininde birşey yapacağını düşünmüyorum.
Atatürk gibi bir lidern gelmesi dileğiyle.
Tum yazdiklarinin altina imzami atarim agzina saglik.

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,825
10,941
113
Bence bu paraları rais gelmeyen kişinin zihniyetinden şüphe ederim
2 bin emekli az doğru ancak suda unutulmamalı 40 yaşında emekli yapanlar hic sucu yokta simdi mi isyan ediyorlar
Turkiyede 20 milyon emekli var normalde emekli sayisi çalışanın 4 te 1 olması gerekirken bİzdeki duruma bak
Gerçekten ayıptır günahtır
Enflasyon tamam fazla ama bu doğrultuda zam yapıldı ve kur nedeniyle biras da ve dünyada bizdeki gibi bir buhran var bizdeki biraz da faiz lobilerinin ve dış güçlerinin etkisi var.
Elbette daha da iyisi olsun ama yiğidi öldürelim hakkini verelim
İnsanlari cinayete teşebbüs. Etme