- 90,892
- 68,810
- 113
2024 valla unutamicam bi yil dost
benimde aynı bonus kod rolling vs vs derken jojoda sağolsun hiç görmediğim yemediğim parayı 2024de yedim kumarıda azalttım eskiden 50bin kasam olsa hepsini basar kaybedrrdim şimdi ufak ufak oynamayı öğrendimSon 7 yıldır berbat geçen hayatımın en iyi yılı 2024 yılıydı, cepten para harcamadim kumara, kodlarla vs takıldım yılbaşına kadar da yine kod vs devam, çevremle aram düzeldi, şimdi yılbaşında ne eklenirse ondan aldığımı alıp,cevrimleri tabi 5 ocagi bulur, 5 ocak 2025 itibariyle kumarin tamamina ve, buraya veda ediyorum, olan oldu kaybettiklerimiz geçmişte kaldı,onlari hâlâ dusunursek mezara kadar kumarla yaşamak zorunda kaliriz,bu bilinçle 2024 te hirsimi yendim, 2025 benim için daha da güzel gececegine inaniyorum,kanseri yenmek gibi biseydi cok şükür
Knka yavas yavas sende komple elini ayagini cekmeye çalış,bu işin sonu yokbenimde aynı bonus kod rolling vs vs derken jojoda sağolsun hiç görmediğim yemediğim parayı 2024de yedim kumarıda azalttım eskiden 50bin kasam olsa hepsini basar kaybedrrdim şimdi ufak ufak oynamayı öğrendim
Sene 2050 mehmetinho kod konusunda goruntuleniyor puahahahSon 7 yıldır berbat geçen hayatımın en iyi yılı 2024 yılıydı, cepten para harcamadim kumara, kodlarla vs takıldım yılbaşına kadar da yine kod vs devam, çevremle aram düzeldi, şimdi yılbaşında ne eklenirse ondan aldığımı alıp,cevrimleri tabi 5 ocagi bulur, 5 ocak 2025 itibariyle kumarin tamamina ve, buraya veda ediyorum, olan oldu kaybettiklerimiz geçmişte kaldı,onlari hâlâ dusunursek mezara kadar kumarla yaşamak zorunda kaliriz,bu bilinçle 2024 te hirsimi yendim, 2025 benim için daha da güzel gececegine inaniyorum,kanseri yenmek gibi biseydi cok şükür
Yok be dost, aldığımızı vermekten başka bişey yapmadığımi geçte olsa farkına vardim ben, eskiden her Allah'ın günü borclanirdim hele pandemi zamaniSene 2050 mehmetinho kod konusunda goruntuleniyor puahahah
Takiliyom la bende birsey bekliyom olursa erkenden birakicam olmazsa işimle ilgili bir durum var o olunca birakicam terfi gibi biseyYok be dost, aldığımızı vermekten başka bişey yapmadığımi geçte olsa farkına vardim ben, eskiden her Allah'ın günü borclanirdim hele pandemi zamani
Hakkında hayırlısı olsun, yok valla ne kadar erken kurtarirsan o kadar iyi,kimisi yok max win alirsam birakirim,yok milyon yaparsam birakirim, o ihtimale kalinirsa ohoo, zaten oynamasaydik ta milyonlarimiz olurdu, yani kod isini de o yuzden birakicam ben, beynin ödül merkezini aktif tutuyo, hâlâ kumar oynamak istiyoruz, tamam eski stresimiz olmuyo ama aktif tutuyor bizi, yani inşallah biran önce terfi alirsin,ama süreç gecikirse de çok uğrasmamaya calis bence bu alemdeTakiliyom la bende birsey bekliyom olursa erkenden birakicam olmazsa işimle ilgili bir durum var o olunca birakicam terfi gibi bisey
Borc var diye ugrasiyoz yoksa zaten birakirimda her ay odemeler var bende eskisi gibi degil artik eskiden olsa maasi 1 gunde yerdim artik akillandik az bakalim hayirlisi artik hakkimizdaHakkında hayırlısı olsun, yok valla ne kadar erken kurtarirsan o kadar iyi,kimisi yok max win alirsam birakirim,yok milyon yaparsam birakirim, o ihtimale kalinirsa ohoo, zaten oynamasaydik ta milyonlarimiz olurdu, yani kod isini de o yuzden birakicam ben, beynin ödül merkezini aktif tutuyo, hâlâ kumar oynamak istiyoruz, tamam eski stresimiz olmuyo ama aktif tutuyor bizi, yani inşallah biran önce terfi alirsin,ama süreç gecikirse de çok uğrasmamaya calis bence bu alemde