- 1,877
- 674
- 113
Hersey çok karışık be kamil ..... .... di.
kankam kumar değilde bu sevgili dediklerimiz cidden hayat kaydırıyor ya lanet gelsin iyisi bize denk gelmezİyi geçmedi reis sevgiliden ayrıldık gezmeye eğlenmeye herşeye para lazım Allah’ımızı sattık nerdeyse hayırlısınolsun sağlığımız yerinde ama daha fazlası lazım
Öyle valla ya kendimize vakit ayırmamız gerekiyor mental çöküş çok kötükankam kumar değilde bu sevgili dediklerimiz cidden hayat kaydırıyor ya lanet gelsin iyisi bize denk gelmez
bende ayrıldım 3gün önce 3gündürde kendime bakıyorum hayatımı güzelleştirmeye başladım illa para şart değil olumlu düşünmeye başlamak bile bir adımdır gerisi zamanla hallolcakÖyle valla ya kendimize vakit ayırmamız gerekiyor mental çöküş çok kötü
Talebiniz işleme alınmıştır. Mümkün olan en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır2024 yılı kötü geçti 2025 yılı ve sonrasında mutluluklar beni bulsun hayatım güzel gitsin bolca para sadık bir eş amin
kanka naptın be ciğerimi söktünNişanlımla ayrıldık,
Kalp yetmezliği ve KOAH hastası olduğumu öğrendim
Çoklu kişilik bozukluğu ve anksiyetem tavan yaptı
Maddi yönden 1 tlm yok 1 saat sonra hattım kapanıyor.
2024 özet.
şu söylediğime emin ol 1milyontl 2milyontlyi belki 1 ay içinde bulabilirsin şans güler o ihtimal var ama şu zamanda metropollerde sadık bir eş hayalinin gerçekleşme olasılığı ancak yüzde 0.05 tur acı ama gerçek bu zamanda hiç bi kız bir erkeğe sadık kalmaz2024 yılı kötü geçti 2025 yılı ve sonrasında mutluluklar beni bulsun hayatım güzel gitsin bolca para sadık bir eş amin
Belli olmaz dost belki bu yıl biri gelir kalbimize durur ordaşu söylediğime emin ol 1milyontl 2milyontlyi belki 1 ay içinde bulabilirsin şans güler o ihtimal var ama şu zamanda metropollerde sadık bir eş hayalinin gerçekleşme olasılığı ancak yüzde 0.05 tur acı ama gerçek bu zamanda hiç bi kız bir erkeğe sadık kalmaz