- 136
- 34
- 28
2024 yılından sağ-salim çıkabilirsek bu bize yeter 🤷♂️
2025 yılı, 2024 gibi olmasın 2023'ü aratmasin 2022'ye benzesin 2021 gibi olsun.ha birde "Sevdiklerimi almasın" 🙏
(Süpaneke dinimiz amin 🤪)
2024 yılından sağ-salim çıkabilirsek bu bize yeter 🤷♂️
Bankalara var tâbi benimde, sallamiyorumBorc var diye ugrasiyoz yoksa zaten birakirimda her ay odemeler var bende eskisi gibi degil artik eskiden olsa maasi 1 gunde yerdim artik akillandik az bakalim hayirlisi artik hakkimizda
Olum yapmayın böyle yorumlar 10 dakikadır gülüyorum 🤣Sene 2050 mehmetinho kod konusunda goruntuleniyor puahahah
Aynıyız bende planları doğum günüm şubat için yaptım borçları kapadım telefon yaptım ps5 parası ayırdım doğum günü bonusları alıp sonlandırcam bu bağımlılığı inşallahSon 7 yıldır berbat geçen hayatımın en iyi yılı 2024 yılıydı, cepten para harcamadim kumara, kodlarla vs takıldım yılbaşına kadar da yine kod vs devam, çevremle aram düzeldi, şimdi yılbaşında ne eklenirse ondan aldığımı alıp,cevrimleri tabi 5 ocagi bulur, 5 ocak 2025 itibariyle kumarin tamamina ve, buraya veda ediyorum, olan oldu kaybettiklerimiz geçmişte kaldı,onlari hâlâ dusunursek mezara kadar kumarla yaşamak zorunda kaliriz,bu bilinçle 2024 te hirsimi yendim, 2025 benim için daha da güzel gececegine inaniyorum,kanseri yenmek gibi biseydi cok şükür
Hadi inşallah bal adam, hepimiz adına seviniyorum vallaAynıyız bende planları doğum günüm şubat için yaptım borçları kapadım telefon yaptım ps5 parası ayırdım doğum günü bonusları alıp sonlandırcam bu bağımlılığı inşallah
Bjkyi reddettin. Reale ancelottinin yerine mi gidiyorsun Sergen hocamTakiliyom la bende birsey bekliyom olursa erkenden birakicam olmazsa işimle ilgili bir durum var o olunca birakicam terfi gibi bisey
Gelecez be yolumuz belliBjkyi reddettin. Reale ancelottinin yerine mi gidiyorsun Sergen hocam