Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 2024 Yılı Sizin İçin Nasıl Geçti ? 2025'den Beklentileriniz Neler ?

Alperius

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
136
34
28

TheMachine

~𝙏𝙞𝙥𝙨𝙩𝙚𝙧~
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,829
2,276
113
Mükemmel ötesi geçti (ben çok yalan söylerim)

Tufan1071

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,322
569
113
Darda kaldım deme dede vurur asayı
Ah dersin vah dersin tadından doyamazsın
İnsan ne anlar dedenin sapından
Mars verir kamayı sktr eder doymadan
Nice mutlu huzurlu yıllara (dede srfn skm senin )

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
407
170
43
1999 2023 den 1914 den daha beter gecti cinnet yılı :mad: yıl lanet zaman

Moderatör tarafında düzenlendi:

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,892
68,810
113
Beyler argo kullanmadan yazabiliriz.. 🧐

Honeyman

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,247
546
113
Son 7 yıldır berbat geçen hayatımın en iyi yılı 2024 yılıydı, cepten para harcamadim kumara, kodlarla vs takıldım yılbaşına kadar da yine kod vs devam, çevremle aram düzeldi, şimdi yılbaşında ne eklenirse ondan aldığımı alıp,cevrimleri tabi 5 ocagi bulur, 5 ocak 2025 itibariyle kumarin tamamina ve, buraya veda ediyorum, olan oldu kaybettiklerimiz geçmişte kaldı,onlari hâlâ dusunursek mezara kadar kumarla yaşamak zorunda kaliriz,bu bilinçle 2024 te hirsimi yendim, 2025 benim için daha da güzel gececegine inaniyorum,kanseri yenmek gibi biseydi cok şükür
Aynıyız bende planları doğum günüm şubat için yaptım borçları kapadım telefon yaptım ps5 parası ayırdım doğum günü bonusları alıp sonlandırcam bu bağımlılığı inşallah

mehmetinho

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,754
8,672
113
Aynıyız bende planları doğum günüm şubat için yaptım borçları kapadım telefon yaptım ps5 parası ayırdım doğum günü bonusları alıp sonlandırcam bu bağımlılığı inşallah
Hadi inşallah bal adam, hepimiz adına seviniyorum valla

Tufan1071

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,322
569
113
Dünyada en değerli 2 durum vardır birisi zamandır dünyada herşeyi elde etme olasılığın vardır ama kaybedilen zamanı asla elde edemezsiniz o kaybedilen zamandan daha önemli olan ise zamandan arda kalan tecrübedir tecrübenin katili ise inat ve alışkanlıktır bunların hepsinin katili ise (insandır)

safa61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,657
1,995
113
2024 ü aratması KAFİ

TheDefinity

Kai Hiwatari 🎩
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,043
1,587
113
Hayatımın en berbat yılıydı borç harç içinde geçti hâlâ 100 k borç var. Bir daha bir lira borç yapmam bataklık resmen ne psikoloji kaldı ne moral. Sosyal hayat bitti üstüne işsizlik şuan kara kara düşünüyorum. Şu olaylardan sonra bir lira borç yapmam artık.

mertpltt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
484
181
43
Maalesef ki 2024'de ekonomik buhran, aldatılma, ayrılıklar, işsizlik, ailesel sorunlarla boğuştum. 2025' den en büyük beklentim, aynı durumları yaşamamak olacak. Çok şükür hepsini atlatabildim, inatçı ve umutsuz birisi olmadığım için ayaktayım. Umarım tüm herkes için güzel bir dönemin başlangıcı olur. Herkes hayallerine, isteklerine, arzularına bir adım daha yaklaşabilmiş olur.

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,050
7,124
113
Herkes biseyler sallamış da 2024 herkese hüsran geçti 2025 için de yılbaşı bonuslarindan başka kimsenin bir beklentisi olduğuna inanmıyorum

GULHAN20

🇸🇯 OSLO /// Grunerlokka 🇹🇷
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
721
391
63
Allah sağlık sıhhat versin tüm aileme ve tüm herkese başka hiçbir beklentimiz yok