Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 23 Bin TL Para Cezası

Cihanqir

𝟬 𝟬 𝟭 𝗞𝗲𝗻𝗱𝗶𝘀𝗶𝘆𝗶𝗺
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,793
2,909
113
Yeni asgari ücretten haberleri var heralde 1 aylık asgariyi temiz dolandıralım demişler..

cezafan92

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
697
367
63
İrspunu çocukları site elemanları bilgilerimizi kullanarak bizden para talep ediyorlar smsin linke tıkladıktan sonra e-devlet girdim şifreyi TC yi değişik yazdım 23 bin TL para cezası kesilmiş normal edevletime girdi m açılan mahkemem yok kimse inanmasın arkadaşlar ancak savcı cagirirsa ifade veririz
Bravo sana dost

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
640
590
93
Telefonumuz bu sitelerin elinde oyuncak oldu serefsizler dolandırıcılara satıyor köpekler

Meh2011met

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
123
60
28
İrspunu çocukları site elemanları bilgilerimizi kullanarak bizden para talep ediyorlar smsin linke tıkladıktan sonra e-devlet girdim şifreyi TC yi değişik yazdım 23 bin TL para cezası kesilmiş normal edevletime girdi m açılan mahkemem yok kimse inanmasın arkadaşlar ancak savcı cagirirsa ifade veririz

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,376
2,155
113

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,376
2,155
113
aynen bende öyle yapmıştım tc sallama şifre sallama ne hikmetse direk girdi sisteme :D

Atrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
534
195
43
Telefonumuz bu sitelerin elinde oyuncak oldu serefsizler dolandırıcılara satıyor köpekler
Aynen öyle TC NO biliyorlar paylaşıyor lar arada bir hukuk firması reklamı yapip uzlaştırma diyerek para çekmeye çalışıyor lar