- 12,956
- 4,876
- 113
yarın öbürgün sgkya sorayım ozmaman ben bie devlette gözükmüyor bazen sgkdan öğrenmen lazım ama 1 ocak 2025 öncesi bborçların silinmesini mecliste konuşacaklar sanırım silinecek onlar
yarın öbürgün sgkya sorayım ozmaman ben bie devlette gözükmüyor bazen sgkdan öğrenmen lazım ama 1 ocak 2025 öncesi bborçların silinmesini mecliste konuşacaklar sanırım silinecek onlar
AynenYeni asgari ücretten haberleri var heralde 1 aylık asgariyi temiz dolandıralım demişler..
Bravo sana dostİrspunu çocukları site elemanları bilgilerimizi kullanarak bizden para talep ediyorlar smsin linke tıkladıktan sonra e-devlet girdim şifreyi TC yi değişik yazdım 23 bin TL para cezası kesilmiş normal edevletime girdi m açılan mahkemem yok kimse inanmasın arkadaşlar ancak savcı cagirirsa ifade veririz
Laa bu taktik iyimiş linki atda oraya kendi ibanımı bende koyayım valla gönderecek çok salak var elimde
İrspunu çocukları site elemanları bilgilerimizi kullanarak bizden para talep ediyorlar smsin linke tıkladıktan sonra e-devlet girdim şifreyi TC yi değişik yazdım 23 bin TL para cezası kesilmiş normal edevletime girdi m açılan mahkemem yok kimse inanmasın arkadaşlar ancak savcı cagirirsa ifade veririz
aynısı başıma geldi 18 800 tutar diye iban çıktı bende aradım dedim 800 tl eksik gönderirseniz tamamen yollayayım diye de yemedi g.t yoksa Bi 800 carpacaktim bunları salağına denk gelmek lazim
aynen bende öyle yapmıştım tc sallama şifre sallama ne hikmetse direk girdi sistemeİrspunu çocukları site elemanları bilgilerimizi kullanarak bizden para talep ediyorlar smsin linke tıkladıktan sonra e-devlet girdim şifreyi TC yi değişik yazdım 23 bin TL para cezası kesilmiş normal edevletime girdi m açılan mahkemem yok kimse inanmasın arkadaşlar ancak savcı cagirirsa ifade veririz
Bulmak kolay aslında 😂😁😁Tanımıyorum ki yakalasam onu yüksel tecem
Aynen öyle TC NO biliyorlar paylaşıyor lar arada bir hukuk firması reklamı yapip uzlaştırma diyerek para çekmeye çalışıyor larTelefonumuz bu sitelerin elinde oyuncak oldu serefsizler dolandırıcılara satıyor köpekler