Buna inanmam dost 10 dk sonra erdalbakkal gol yazarsa icim rahatlarMç 1.1 bu arada
Buna inanmam dost 10 dk sonra erdalbakkal gol yazarsa icim rahatlarMç 1.1 bu arada
Ortadoğu ve balkanların en hızlı modu shellacTam mesaja tikladim silinmis kimbilir ne kacirdik dost isin icinde distin varsa tahmin etmek cok zor degil aslinda
Bırakın tekstili kardeşim 1 gole araabaTekstil sektörü dost
Yeminle 3sn de silindi mesaj herkes isini bu kadariyi yapsa 5in icine girerizOrtadoğu ve balkanların en hızlı modu shellac
O kötü kelime direkt uyarı veriyor demek ki)Ortadoğu ve balkanların en hızlı modu shellac
Mesajın sonunda papara yok dostYeminle 3sn de silindi mesaj herkes isini bu kadariyi yapsa 5in icine gireriz
İtalyadan gol olursa kasamız 70 alıntı yap ekmek yemeye gidiyomBuna inanmam dost 10 dk sonra erdalbakkal gol yazarsa icim rahatlar
Dost yapma fitili ateşleyen sendin bizde körükle gittikTam mesaja tikladim silinmis kimbilir ne kacirdik dost isin icinde distin varsa tahmin etmek cok zor degil aslinda
At bi seyler olsun dost ayip ediyon 😀Mesajın sonunda papara yok dost
Ya ne arabası güzel dostum 50 lira attım)Bırakın tekstili kardeşim 1 gole araaba
Aynen aynen katlıyorum video izliyor dedi etdalbakkal içinDost yapma fitili ateşleyen sendin bizde körükle gittik
Kuponu boz 3 2 skor oyna kasamiza renk gelsinYa ne arabası güzel dostum 50 lira attım)
İlk kayıp kuponunun bedelini kurtarıyoruz)
Valla dede çok haklısın ben şu kafama..... o hazırlık maçını koymayacaktımIlk yari 1.5 dedik bas bagirdik herkes kafasina gore is yapiyo bizi takan yok
Erdalbakkalin eli doluysa bu benim sucum muAynen aynen katlıyorum video izliyor dedi etdalbakkal için
Yok o kadar da değil 3-2 🤔Kuponu boz 3 2 skor oyna kasamiza renk gelsin
Şuan bizde oda kalmadı dermancımYa ne arabası güzel dostum 50 lira attım)
İlk kayıp kuponunun bedelini kurtarıyoruz)
Aglamayana 75 c meme bile yok dostŞuan bizde oda kalmadı dermancım
Kadının adını yazmıştım o kadarda değildirO kötü kelime direkt uyarı veriyor demek ki)