- 3,608
- 5,488
- 113
Bugün bitene nasıl diyeyim Rus bi tane kadın ölmüş ya hani atmış kendini tekstil sektöründe sekterlik yapıyormuş anladın mı??? Bende onu izliyordur kesin erdalbakkal dedim fırça yedim)Erdalbakkalin eli doluysa bu benim sucum mu
Bugün bitene nasıl diyeyim Rus bi tane kadın ölmüş ya hani atmış kendini tekstil sektöründe sekterlik yapıyormuş anladın mı??? Bende onu izliyordur kesin erdalbakkal dedim fırça yedim)Erdalbakkalin eli doluysa bu benim sucum mu
İnternet paketi yapacak para yokAt bi seyler olsun dost ayip ediyon 😀
Olsun kardeş gece uzun senin benim mi var?Bu gelsin basalım direkt Aksaray)Şuan bizde oda kalmadı dermancım
Bosver dost shellac dostum mudahale ettiyse vardir bi bildigi😀Bugün bitene nasıl diyeyim Rus bi tane kadın ölmüş ya hani atmış kendini tekstil sektöründe sekterlik yapıyormuş anladın mı??? Bende onu izliyordur kesin erdalbakkal dedim fırça yedim)
Salla kazan dost hangi elin antrenmanliysa o elle salla daha iyi verirİnternet paketi yapacak para yok
Paket yoo dostum tek izlediğim İtalya maçıBugün bitene nasıl diyeyim Rus bi tane kadın ölmüş ya hani atmış kendini tekstil sektöründe sekterlik yapıyormuş anladın mı??? Bende onu izliyordur kesin erdalbakkal dedim fırça yedim)
Salladım da fazla asılmışım dakika çıktıSalla kazan dost hangi elin antrenmanliysa o elle salla daha iyi verir
Öyle öyle o kötü kelime bozdu işi haklı adam işini yapıyorBosver dost shellac dostum mudahale ettiyse vardir bi bildigi😀
Çarkılefelek yok mu dün hak verdi vodafone,turkcel ben aldım 10 gbİnternet paketi yapacak para yok
Dost bu repligi herkes bildigi icin kufur sayiliyo 3 gun bandan basliyo kaldir o yuzdenKadının adını yazmıştım o kadarda değildir
Sallsa kazan var gündüz dakika çıktıÇarkılefelek yok mu dün hak verdi vodafone,turkcel ben aldım 10 gb
Ama ben bilmiyordum hala bilmiyorum)Dost bu repligi herkes bildigi icin kufur sayiliyo 3 gun bandan basliyo kaldir o yuzden
Kötü bişey diyo ama ne diyo ))
ooo Aksaray he hayirli traslarOlsun kardeş gece uzun senin benim mi var?Bu gelsin basalım direkt Aksaray)
Seninle anca karacaahmete gidilir)mezar arabacısı seniooo Aksaray he hayirli traslar
ooo Karacaahmet he hayırlı pamuklarSeninle anca karacaahmete gidilir)mezar arabacısı seni
Sonunda olacak o işde kimseye kalmamış dost dünyaooo Karacaahmet he hayırlı pamuklar
Eyvallah kardeşim sağolasın mümkünse 3 adımda bitsin başarılı bir şekilde)Erman abi bol şanslar özledik rollingleri umarım hiç bitmez