- 3,183
- 2,141
- 113
Bol şanslar ustamDostlar son adımın sonuçlanması belki biraz uzun sürecek ama inanın gelirse hedef dağıtımdan biraz daha fazlasını yapabilirim.
@murat8252
Bol şanslar ustamDostlar son adımın sonuçlanması belki biraz uzun sürecek ama inanın gelirse hedef dağıtımdan biraz daha fazlasını yapabilirim.
@murat8252
Biter dostIlk yarıdan bitse ya bu 😂😂
Sağol kardesim benimBol şanslar ustam
He finişi dedin pardon o my godTatli abicim guzel abicim o anlamdami dedim bn
Bol sanslar erman beyDostlar son adımın sonuçlanması belki biraz uzun sürecek ama inanın gelirse hedef dağıtımdan biraz daha fazlasını yapabilirim.
@murat8252
Bugun senden Bi kupon göremedik dostBol sanslar erman bey
Sen hayırdır bir şey mi ima etmeye çalışıyorsun özel isim Erman’ı erman Beyi bey yazıyorsun???Bol sanslar erman bey
Daha vakti var onunBugun senden Bi kupon göremedik dost
Son parayi lille penaltiBugun senden Bi kupon göremedik dost
Kafasına göre konusuyo dayı takma kafana hiç sevmem kendisiniSen hayırdır bir şey mi ima etmeye çalışıyorsun özel isim Erman’ı erman Beyi bey yazıyorsun???
Hakkın zaten benimdi senin Bi hakkın yok hadi grs@44erman44 ben bi 15 dakika yokum dost sonra hakkım kaçmasın 😎😎😃
Ben ima etmem pisman ederim reis 😀Sen hayırdır bir şey mi ima etmeye çalışıyorsun özel isim Erman’ı erman Beyi bey yazıyorsun???
Tamam hakkın saklı ama olmadığın 15 dakikayı düşerim@44erman44 ben bi 15 dakika yokum dost sonra hakkım kaçmasın 😎😎😃