Bunların hepsi bir totem dostum sen anlamazsın son adım hep maç öncesi yeni başlayan maçlara girilir ve kazanılıtarkadaşım haddime değil ama ne guzel gidiyordun nesen böyle bir yola girdin birini canlidan birini baslamadan girseydin
Bunların hepsi bir totem dostum sen anlamazsın son adım hep maç öncesi yeni başlayan maçlara girilir ve kazanılıtarkadaşım haddime değil ama ne guzel gidiyordun nesen böyle bir yola girdin birini canlidan birini baslamadan girseydin
Estfrh dostum kısmette varsa öyle de gelir böyle de gelir gelmez ise demek ki bize gelmek istemiyorarkadaşım haddime değil ama ne guzel gidiyordun nesen böyle bir yola girdin birini canlidan birini baslamadan girseydin
@44erman44 sana isveç basketi degerlendir dedim be kanka basket alıyor maçta yaÇok acilinden 1 er gol lütfen plase
peki dostEstfrh dostum kısmette varsa öyle de gelir böyle de gelir gelmez ise demek ki bize gelmek istemiyor
sen anliyorsan benim anlamama gerek yok 30 k mesaji nasil yaptigini merak ediyordum herkese birseyler yetistirgini unutmusumBunların hepsi bir totem dostum sen anlamazsın son adım hep maç öncesi yeni başlayan maçlara girilir ve kazanılıt
La makara yapıyoz ne adamsın ciddiye alıyon bide muhabbetimiz varsen anliyorsan benim anlamama gerek yok 30 k mesaji nasil yaptigini merak ediyordum herkese birseyler yetistirgini unutmusum
Kaldı 5 golGoll twente 0 1