Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 5 Yıllık İlişkim Bitti

Pithrarion

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,701
867
113
İnsan olsalar gönülleri bir ederlerdi. Yengeyi bilemiyorum ama paranın pulun karşısında duramayandan hayır gelmez s..tr et hayırlısı buysa karşına senin bile tahmin edemiyeceğin kadar iyi biri çıkar o zaman iyi ki böyle olmuş dersin. Takma kafaya sen bir şey kaybetmedin.
Doğu'da kızlara baskı çokmuş, sözünü geçiremiyor ki. Parayla ilgisi yok soğan bile yer benimle

Baba2498

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
213
94
28
Benimde yasim 30 bes aydir bir kizla konusyorum kızin yasida 21 arkadaslar annesi yaş konusunda sıkıntı yaratmiş napcam bilmiyorim kızi seviyorum oda beni seviyor

maynatay1860

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,808
1,074
113
Ayrica gel edirneye en babasi 500e dugun altin vs hepsi olur

asomento

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
183
35
28
Doğu'da kızlara baskı çokmuş, sözünü geçiremiyor ki. Parayla ilgisi yok soğan bile yer benimle
Töre mi kalmış dost? Karşılığında para pul altın istemek neymiş? Mal mı veriyorlar kız mı veriyorlar. İçleri iyi değil düşünceleri iyi değil demek ki. Kızını veren aile damadı zora sokmaz kızıyla aile olucak adamın işlerini kolaylaştırır. İnsan olsunlar önce.

mertpltt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
536
208
43
Bu arada 34 yaşındayım hâlen bekarım, evlilikler de şu maddi istekleri hiç anlamış değilim. Evlilik, iki bireyin hayatlarını ortak yaşamasıdır. Her alanda birlikte ortak yaşarlar, ailelerin bireyler için karar verme yetisinin çok uç noktalar dışında karışmaması lazım. Bir iki sefer evlilik durumlarına yaklaştım, birinde maddi durumum bozuldu. Ticaret yapıyordum, iflas etmiştim. 5 yıldır beni bekliyordu, ben bir beş yıl daha beni beklesin istemediğim için ayrılıp her yerden engellemiştim. Diğeri ise çocukluktan gelen biriydi. Hayatı hep maddi konulardan ibaretti ve benim hoşuma hiç gitmiyordu. Onun da kendince sebepleri vardı. Fakat, doğru kişi olmadığını sandım. Sonuç olarak şuan iyiyim onlar da mutludur umarım. Sende mutlu olmaya çalış, maddi muhabbetler insanların ilişkilerinin içine girdiğinde herşey bozulur. Şahsi fikrim zorlayacaksan da zorlama ileride sorun yaşama

Erhan2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
775
276
63
Aşiret kızına yüklü altin isterler onu karsilayamazsan hayatta kızı vermezler

Pithrarion

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,701
867
113
Töre mi kalmış dost? Karşılığında para pul altın istemek neymiş? Mal mı veriyorlar kız mı veriyorlar. İçleri iyi değil düşünceleri iyi değil demek ki. Kızını veren aile damadı zora sokmaz kızıyla aile olucak adamın işlerini kolaylaştırır. İnsan olsunlar önce.
Kanka bir de Türk Kürt olayi var, en sevmediğim olay ama ırk türk olunca biraz antipatikler yani

dermany

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,783
1,809
113
Neyse bizi takmadı bile dedim belki ortak noktası buluşuruz diye bende doğulum

Pithrarion

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,701
867
113
Yanlış anlama Türklüğümle derdi olan kesimle mubabbet bile etmem ben şahsi görüşümdür herkesin fikri kendine
Dertleri yok antipatikler sadece, yoksa ne olursa vermem derlerdi, uzak olduğum için tanımadıklari için boyleler