- 489
- 43
- 28
Money in the power power in the money sana benden gelsin bu şarkı anlayan anladı
Beyler evlilik aşk falan bunların hepsi yalan dolan aklı olan evlenmez eğer cebinde paran varsa herkes seni sever yoksa evladın anan baban bile sevmez bırak el kızını.zaten bu şartlarda evlenince 1 yıl sonra boşanırsınız parasızlıktan.bu hayatta ki tek gerçek paradır geriye kalan her şey yalan keşke böyle olmasaydı ama gerçek bu.Evlendim boşanalı 3 sene oldu hala evlilikte aldığım eşyaların borcunu ödüyorum üstelik nafaka veriyorum velhasıl kelam verilmiş sadakan varmış. Sana önerim üzme tatlı canını okşa patlıcanını.
Nişanı kız tarafı yapiyo gelen parayı da kız tarafı alıyorDoğulu kızda para vardır nişanı kız tarafı yapar nişanda parayı cukkalardın en kral düğünü yapardın
Eskiden bir kıza aşık oldum kız u nasıl olduysa kızda bana aşık olmuştu bir süre sonra kız hamile kalınca istemek için ailesini aradım çağırdılar aşiret kızıydı nereden öğredilerse kızın hamile olduğunu öğrenmişler beni 5 yerimden vurdular bebeği kızı döve döve aldırdılar. İyileşip eve dönünce param olsaydı böylemi olurdu diye düşündüm.o günden sonra işi bıraktım parayı bulmak için her şeyi yaptım tüm akrabalar dan borç aldım. Kendimi kumar içki seks üçgeninin içinde buldum bazen sokakta yattım bazen 5 yıldızlı otelde bazen bitli bir serseriyle zar attım bazen bir beyefendi ile poker oynadım bazen 50 dolarlık Rus siktim bazen 10bin euroluk kalite içlerinde bazı hanımhanımcık sandığınız ünlülerde var şimdi isim vermek olmaz.ama şunu iyi bildim paran varsa adam muamelesi görürsün herkes paranı sever seni değil.dünyanın en namuslu kadınlarıdır orospular çünkü ne alıp ne vereceğin bellidir yalan yok kandırmaca yok.belki bazılarınız söylediklerime kızıyor ama dünyada paradan daha önemli hiçbirşey yok.dürüstsen aptal derler hassasan salakoo derler kibarsan korkak derler. Aşkmış sikin geçin hiç önem vermeyin daha kıymetli olursunuz. Bide bu kumarı bırakıp büyük parayı bulmaya odaklanın dolandırın çökün vurun kırın kandırın ama sonunda parayı bulunca herkes sizi sevecek unutmayınReis sende benim gibi mi yoksa yaralandın Tekirdağ'da bir kızla görüşüyordum tam 3 yıl konuştuk kızın bazı sorunlarından dolayı bıraktım geri barıştım sonra baktım işin var mesela farklı konuda watsapa giriyorsun görüyor diyor ki niye yazmıyorsun yani bazen rahatda bırakmıyorlar sonra engelli beni takma kafana kafan rahat oluyor en iyisi sakin sakin iddaa oynamak çok üstüne gitmeden aşk ayakları bize göre değil
aaa şunu da söyleyeyim parayı bir gün bulursam beni engelleyen vurur geçerim 😉
Eskiden bir kıza aşık oldum kız u nasıl olduysa kızda bana aşık olmuştu bir süre sonra kız hamile kalınca istemek için ailesini aradım çağırdılar aşiret kızıydı nereden öğredilerse kızın hamile olduğunu öğrenmişler beni 5 yerimden vurdular bebeği kızı döve döve aldırdılar. İyileşip eve dönünce param olsaydı böylemi olurdu diye düşündüm.o günden sonra işi bıraktım parayı bulmak için her şeyi yaptım tüm akrabalar dan borç aldım. Kendimi kumar içki seks üçgeninin içinde buldum bazen sokakta yattım bazen 5 yıldızlı otelde bazen bitli bir serseriyle zar attım bazen bir beyefendi ile poker oynadım bazen 50 dolarlık Rus siktim bazen 10bin euroluk kalite içlerinde bazı hanımhanımcık sandığınız ünlülerde var şimdi isim vermek olmaz.ama şunu iyi bildim paran varsa adam muamelesi görürsün herkes paranı sever seni değil.dünyanın en namuslu kadınlarıdır orospular çünkü ne alıp ne vereceğin bellidir yalan yok kandırmaca yok.belki bazılarınız söylediklerime kızıyor ama dünyada paradan daha önemli hiçbirşey yok.dürüstsen aptal derler hassasan salakoo derler kibarsan korkak derler. Aşkmış sikin geçin hiç önem vermeyin daha kıymetli olursunuz. Bide bu kumarı bırakıp büyük parayı bulmaya odaklanın dolandırın çökün vurun kırın kandırın ama sonunda parayı bulunca herkes sizi sevecek unutmayın
feridun abi yine napıyorsunEskiden bir kıza aşık oldum kız u nasıl olduysa kızda bana aşık olmuştu bir süre sonra kız hamile kalınca istemek için ailesini aradım çağırdılar aşiret kızıydı nereden öğredilerse kızın hamile olduğunu öğrenmişler beni 5 yerimden vurdular bebeği kızı döve döve aldırdılar. İyileşip eve dönünce param olsaydı böylemi olurdu diye düşündüm.o günden sonra işi bıraktım parayı bulmak için her şeyi yaptım tüm akrabalar dan borç aldım. Kendimi kumar içki seks üçgeninin içinde buldum bazen sokakta yattım bazen 5 yıldızlı otelde bazen bitli bir serseriyle zar attım bazen bir beyefendi ile poker oynadım bazen 50 dolarlık Rus siktim bazen 10bin euroluk kalite içlerinde bazı hanımhanımcık sandığınız ünlülerde var şimdi isim vermek olmaz.ama şunu iyi bildim paran varsa adam muamelesi görürsün herkes paranı sever seni değil.dünyanın en namuslu kadınlarıdır orospular çünkü ne alıp ne vereceğin bellidir yalan yok kandırmaca yok.belki bazılarınız söylediklerime kızıyor ama dünyada paradan daha önemli hiçbirşey yok.dürüstsen aptal derler hassasan salakoo derler kibarsan korkak derler. Aşkmış sikin geçin hiç önem vermeyin daha kıymetli olursunuz. Bide bu kumarı bırakıp büyük parayı bulmaya odaklanın dolandırın çökün vurun kırın kandırın ama sonunda parayı bulunca herkes sizi sevecek unutmayın
Şizofrenim ben kardaş yaparım öyleferidun abi yine napıyorsun
Ben anlaşamıyorum hacı kızlarla. Alayı fason bunların 😄Ağalar, bu ekonomik sebeplerden ilişkimi bitirdim, kumarla falan ilgisi yok kiz doğulu ailesinin isteklerini yapamadım. Şuan içim acıyor, az muhabbet edek ya
Kesinlikle hak veriyorum reis aşk yalan paran varsa aşkın âlâsını yaşarsın paran yoksa yüzüne bile bakmazlar param olsaydı ona yedirip içirseydim onu amuda kaldırmıştım param yok diye engelledi ama unutmam bunu intikâmı da ağır olurEskiden bir kıza aşık oldum kız u nasıl olduysa kızda bana aşık olmuştu bir süre sonra kız hamile kalınca istemek için ailesini aradım çağırdılar aşiret kızıydı nereden öğredilerse kızın hamile olduğunu öğrenmişler beni 5 yerimden vurdular bebeği kızı döve döve aldırdılar. İyileşip eve dönünce param olsaydı böylemi olurdu diye düşündüm.o günden sonra işi bıraktım parayı bulmak için her şeyi yaptım tüm akrabalar dan borç aldım. Kendimi kumar içki seks üçgeninin içinde buldum bazen sokakta yattım bazen 5 yıldızlı otelde bazen bitli bir serseriyle zar attım bazen bir beyefendi ile poker oynadım bazen 50 dolarlık Rus siktim bazen 10bin euroluk kalite içlerinde bazı hanımhanımcık sandığınız ünlülerde var şimdi isim vermek olmaz.ama şunu iyi bildim paran varsa adam muamelesi görürsün herkes paranı sever seni değil.dünyanın en namuslu kadınlarıdır orospular çünkü ne alıp ne vereceğin bellidir yalan yok kandırmaca yok.belki bazılarınız söylediklerime kızıyor ama dünyada paradan daha önemli hiçbirşey yok.dürüstsen aptal derler hassasan salakoo derler kibarsan korkak derler. Aşkmış sikin geçin hiç önem vermeyin daha kıymetli olursunuz. Bide bu kumarı bırakıp büyük parayı bulmaya odaklanın dolandırın çökün vurun kırın kandırın ama sonunda parayı bulunca herkes sizi sevecek unutmayın
Parasız birşey olmuyor ki. Yani kızsan da sövsen de bu tutumlarının mantıklı bir yönü var. Herşeyden önce evlenip çoluk çocuk olsa, yavrularının çok daha iyi şartlarda yetişmelerini ister kadın. Çocukları hayata diğer akranlarına göre daha şanslı ve ayrıcalıklı olarak gelsin ister.Kesinlikle hak veriyorum reis aşk yalan paran varsa aşkın âlâsını yaşarsın paran yoksa yüzüne bile bakmazlar param olsaydı ona yedirip içirseydim onu amuda kaldırmıştım param yok diye engelledi ama unutmam bunu intikâmı da ağır olur