Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 5 Yıllık İlişkim Bitti

Tahminatör

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
489
43
28
Money in the power power in the money sana benden gelsin bu şarkı anlayan anladı

Emrebags

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
514
631
93
3 yıl önce evlendim x 4 yıla gidiyorum.

Benimle beraber aynı yıl evlenen 10 a yakın arkadaş var

7 tanesi boşandı

Sansalo

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
87
32
18
Evlendim boşanalı 3 sene oldu hala evlilikte aldığım eşyaların borcunu ödüyorum üstelik nafaka veriyorum velhasıl kelam verilmiş sadakan varmış. Sana önerim üzme tatlı canını okşa patlıcanını.
Beyler evlilik aşk falan bunların hepsi yalan dolan aklı olan evlenmez eğer cebinde paran varsa herkes seni sever yoksa evladın anan baban bile sevmez bırak el kızını.zaten bu şartlarda evlenince 1 yıl sonra boşanırsınız parasızlıktan.bu hayatta ki tek gerçek paradır geriye kalan her şey yalan keşke böyle olmasaydı ama gerçek bu.

Antep7575

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,367
3,968
113
Reis sende benim gibi mi yoksa yaralandın Tekirdağ'da bir kızla görüşüyordum tam 3 yıl konuştuk kızın bazı sorunlarından dolayı bıraktım geri barıştım sonra baktım işin var mesela farklı konuda watsapa giriyorsun görüyor diyor ki niye yazmıyorsun yani bazen rahatda bırakmıyorlar sonra engeledi beni takma kafana kafan rahat oluyor en iyisi sakin sakin iddaa oynamak çok üstüne gitmeden aşk ayakları bize göre değil
aaa şunu da söyleyeyim parayı bir gün bulursam beni engelleyen vurur geçerim 😉

Son düzenleme:

Sansalo

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
87
32
18
Reis sende benim gibi mi yoksa yaralandın Tekirdağ'da bir kızla görüşüyordum tam 3 yıl konuştuk kızın bazı sorunlarından dolayı bıraktım geri barıştım sonra baktım işin var mesela farklı konuda watsapa giriyorsun görüyor diyor ki niye yazmıyorsun yani bazen rahatda bırakmıyorlar sonra engelli beni takma kafana kafan rahat oluyor en iyisi sakin sakin iddaa oynamak çok üstüne gitmeden aşk ayakları bize göre değil
aaa şunu da söyleyeyim parayı bir gün bulursam beni engelleyen vurur geçerim 😉
Eskiden bir kıza aşık oldum kız u nasıl olduysa kızda bana aşık olmuştu bir süre sonra kız hamile kalınca istemek için ailesini aradım çağırdılar aşiret kızıydı nereden öğredilerse kızın hamile olduğunu öğrenmişler beni 5 yerimden vurdular bebeği kızı döve döve aldırdılar. İyileşip eve dönünce param olsaydı böylemi olurdu diye düşündüm.o günden sonra işi bıraktım parayı bulmak için her şeyi yaptım tüm akrabalar dan borç aldım. Kendimi kumar içki seks üçgeninin içinde buldum bazen sokakta yattım bazen 5 yıldızlı otelde bazen bitli bir serseriyle zar attım bazen bir beyefendi ile poker oynadım bazen 50 dolarlık Rus siktim bazen 10bin euroluk kalite içlerinde bazı hanımhanımcık sandığınız ünlülerde var şimdi isim vermek olmaz.ama şunu iyi bildim paran varsa adam muamelesi görürsün herkes paranı sever seni değil.dünyanın en namuslu kadınlarıdır orospular çünkü ne alıp ne vereceğin bellidir yalan yok kandırmaca yok.belki bazılarınız söylediklerime kızıyor ama dünyada paradan daha önemli hiçbirşey yok.dürüstsen aptal derler hassasan salakoo derler kibarsan korkak derler. Aşkmış sikin geçin hiç önem vermeyin daha kıymetli olursunuz. Bide bu kumarı bırakıp büyük parayı bulmaya odaklanın dolandırın çökün vurun kırın kandırın ama sonunda parayı bulunca herkes sizi sevecek unutmayın

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,485
12,509
113
Eskiden bir kıza aşık oldum kız u nasıl olduysa kızda bana aşık olmuştu bir süre sonra kız hamile kalınca istemek için ailesini aradım çağırdılar aşiret kızıydı nereden öğredilerse kızın hamile olduğunu öğrenmişler beni 5 yerimden vurdular bebeği kızı döve döve aldırdılar. İyileşip eve dönünce param olsaydı böylemi olurdu diye düşündüm.o günden sonra işi bıraktım parayı bulmak için her şeyi yaptım tüm akrabalar dan borç aldım. Kendimi kumar içki seks üçgeninin içinde buldum bazen sokakta yattım bazen 5 yıldızlı otelde bazen bitli bir serseriyle zar attım bazen bir beyefendi ile poker oynadım bazen 50 dolarlık Rus siktim bazen 10bin euroluk kalite içlerinde bazı hanımhanımcık sandığınız ünlülerde var şimdi isim vermek olmaz.ama şunu iyi bildim paran varsa adam muamelesi görürsün herkes paranı sever seni değil.dünyanın en namuslu kadınlarıdır orospular çünkü ne alıp ne vereceğin bellidir yalan yok kandırmaca yok.belki bazılarınız söylediklerime kızıyor ama dünyada paradan daha önemli hiçbirşey yok.dürüstsen aptal derler hassasan salakoo derler kibarsan korkak derler. Aşkmış sikin geçin hiç önem vermeyin daha kıymetli olursunuz. Bide bu kumarı bırakıp büyük parayı bulmaya odaklanın dolandırın çökün vurun kırın kandırın ama sonunda parayı bulunca herkes sizi sevecek unutmayın

masterpiece

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
428
435
63
feridun abi yine napıyorsun

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,771
78,051
113
2 kişide birbirine saygı sadakat sevgi varsa gecinirsin evlenilmez mevlenilmez hikaye bunların yarısı ibne zaten kuru sıkı yapıyorlar insanın doğasında eş bulmak yuva kurmak soyunu devam ettirmek var
Beceremeyen evlenemeyen sırf seksi meşru yaşamak için sevmeden evlenen bedavaya sallıyor
Sorumsuzluk diz boyu olgunluk hiç yok karıyı eve hapset erkek olup ihtiyaçlarını karşılama karıyı sadece seks için kullan dısarıda ona buna bak sonra bekarlık sultanlık
Şartların uygun değil evlenemezsindir baska bir şey böyle kafalı olanlar dısarda aç köpek gibi karı kesiyorlar akrabasına bile bakar böyle diyenleriı salla öyle avuntu olmaz
5 yıllık ilişkiye gelince erkek sevdiği kadından ayrılınca büyük boşluğa düşüyor üzüntünün en büyük sebebi onun artık baska bir erkekle olacağı düşüncesi tedavisi yok bu işlerin mecbur bekleyeceksin zamanla unutacaksın sabretmeyi güçlendirmek için düşünmeyi azaltmak için oyalanacak yorulacak işler bulacaksın ama hiçbirini yapamayacaksın muhtemelen bu süreci atlatacak olgunluğun olsaydı içinde yasar üstesinden gelirdin paylasarakta gecmez içerekte gecmez hiçbir şekilde gecmez 4 5 ay sarsılacaksın hazırlıklı ol yanlıs işlere girme umarım düzelir ama aile de sorun cıkınca genelde sıkıntı o işler kız ailesini silmesi lazım senle kacması lazım falan filan

Aybjk0606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,036
477
83
Kızlarını parayla mı satıyorlar yani ? Mal olarak görüyorlar doğru mu anladım ben ?

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,045
1,855
113
Ağalar, bu ekonomik sebeplerden ilişkimi bitirdim, kumarla falan ilgisi yok kiz doğulu ailesinin isteklerini yapamadım. Şuan içim acıyor, az muhabbet edek ya
Ben anlaşamıyorum hacı kızlarla. Alayı fason bunların 😄

Toplumsal cinsiyet eşitliğinden bahsederler ama masada hesap gelecekken hep tuvalete falan gidecekleri tutar

Antep7575

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,367
3,968
113
Kesinlikle hak veriyorum reis aşk yalan paran varsa aşkın âlâsını yaşarsın paran yoksa yüzüne bile bakmazlar param olsaydı ona yedirip içirseydim onu amuda kaldırmıştım param yok diye engelledi ama unutmam bunu intikâmı da ağır olur

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,045
1,855
113
Kesinlikle hak veriyorum reis aşk yalan paran varsa aşkın âlâsını yaşarsın paran yoksa yüzüne bile bakmazlar param olsaydı ona yedirip içirseydim onu amuda kaldırmıştım param yok diye engelledi ama unutmam bunu intikâmı da ağır olur
Parasız birşey olmuyor ki. Yani kızsan da sövsen de bu tutumlarının mantıklı bir yönü var. Herşeyden önce evlenip çoluk çocuk olsa, yavrularının çok daha iyi şartlarda yetişmelerini ister kadın. Çocukları hayata diğer akranlarına göre daha şanslı ve ayrıcalıklı olarak gelsin ister.

Yani öngörülü ve mantıklı bir kadın bunları düşünür

ankarali179

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
142
45
28
Kardeş 20 yıllık sevgilim 14 yıllık karım ve 13 yaşındaki kızımdan ayrılıyorum. Boşanma aşamasındayım. İnan beterin beteri var. Böyle olmasında senin için hayır vardır üzülme.