- 10,675
- 7,622
- 113
Yeğen bı çay doldur icek be.... @Novasky verme sakin ,,bu saatte onu carpiyor )Aynen. Soruyorum neden 21 diye enişte kim kardeşim ne sacmaliosun diye cevap veriyor
Yeğen bı çay doldur icek be.... @Novasky verme sakin ,,bu saatte onu carpiyor )Aynen. Soruyorum neden 21 diye enişte kim kardeşim ne sacmaliosun diye cevap veriyor
Cayada zam geldi dost ama demleriz bı çay yarın güzel bı şekilde foncuda 2.1 m alacağımız var ses seda yok elemanda 😂Yeğen bı çay doldur icek be.... @Novasky verme sakin ,,bu saatte onu carpiyor )
Bildirimleri sessize almış rulet masası dönerken konsantrasyonunu kaybetmemek içinNe yazicak Foncu benim mi diyecek açık sozludur de okadar değil wp yokmu ara enisteyi ama bu saatte autodadir 😂
Kaçak mı olsun Lipton muYeğen bı çay doldur icek be.... @Novasky verme sakin ,,bu saatte onu carpiyor )
Nereli Vanlı mıAğalar, bu ekonomik sebeplerden ilişkimi bitirdim, kumarla falan ilgisi yok kiz doğulu ailesinin isteklerini yapamadım. Şuan içim acıyor, az muhabbet edek ya
Bu aralar sınırda asayiş çok,kaçak gelmiyor,,sen nereden buldun ..doldur duple yeğen..sağol..Kaçak mı olsun Lipton mu
Mardinli kapıyı kapat cerayan yapmasınNereli Vanlı mı
Zaten o yüzden yegenden istedim..onda kaçak macak vardır ))Cayada zam geldi dost ama demleriz bı çay yarın güzel bı şekilde foncuda 2.1 m alacağımız var ses seda yok elemanda 😂
Dostum boşanmak için ilk başvurduktan kaç ay sonra mahkemeye çıktınızKardeşim 3 senelik ilişkimi evlilikle sonuçlandırdik aynı şekil ailesi bilezik , mobilya vs vs istekleri oldu bizde kaçarak evlendik 3 sene evli kaldık geçen ay boşanma davamız sonuçlandı ve boşandık daha kötü sonuclanabilirdi sabır versin sana da bana da atlatamiyorum bende kolay değil Allah sabır versin
Nereli Vanlı mı
O öyle değildi dost,,cami acta cereyan yapsinki beyninize aZ oksijen gitsin ,derlerdi )Mardinli kapıyı kapat cerayan yapmasın
3. İla 7 ay arasında ilk mahkemeDostum boşanmak için ilk başvurduktan kaç ay sonra mahkemeye çıktınız
Kim diyor dost onu biz duymadik hiç öyle 😂O öyle değildi dost,,cami acta cereyan yapsinki beyninize aZ oksijen gitsin ,derlerdi )
Tecrübeli gibi konuştun dost3. İla 7 ay arasında ilk mahkeme
Dostum alakası yok isteyen öyle bir evlenir öyle bir dik durur ki. Yeter ki kız istesin ailesini her türlü ikna eder . Kendinde bir suç arama hayırlısı olsunDoğu'da kızlara baskı çokmuş, sözünü geçiremiyor ki. Parayla ilgisi yok soğan bile yer benimle
Meçhul şaiir aSiRuHuM demiş...dDKim diyor dost onu biz duymadik hiç öyle 😂
Eyvallah teşekkür ederimDostum alakası yok isteyen öyle bir evlenir öyle bir dik durur ki. Yeter ki kız istesin ailesini her türlü ikna eder . Kendinde bir suç arama hayırlısı olsun
5 bosanmam olucak 12 çocuk var Foncu RT 3 çocuğa 5 k para veriyor 5 yıl guzel paraTecrübeli gibi konuştun dost
Doğu ve Güneydogu da kızlar kendi evlerinde hademe gibi işci gibi değersizdir . Ama yabancıya karşı sanki çok değerli gibi gösterirler . Boş çoğu. Kızları da delikanlı gibi takılır dışarıya bizde şöyledir böyledir der köleden farkları yok evlerindeEyvallah teşekkür ederim