- 30,507
- 25,130
- 113
Nick değişmeden önce beni kadın sananlar vardı qnurcan yapmıştım profilde kadın resmi vardı sayılır mı acabaonline kadın üye varsa sponsor olalım da rolling yapsın ya zaman geçsin canım sıkıldı
Nick değişmeden önce beni kadın sananlar vardı qnurcan yapmıştım profilde kadın resmi vardı sayılır mı acabaonline kadın üye varsa sponsor olalım da rolling yapsın ya zaman geçsin canım sıkıldı
olağan şüphelilerden bu tarz bir mesaj gelecegini bildigim için yazdım kanka bekliyoruz bakalım ilk kim değişeceksaniyesinde cinsiyet değiştirecek üyeler tanıyorum dost yapma
lan o sen miydin ahjhajhjhjdjhNick değişmeden önce beni kadın sananlar vardı qnurcan yapmıştım profilde kadın resmi vardı sayılır mı acaba
Tanıtcaktım kendimi fırsat olmadı 😂lan o sen miydin ahjhajhjhjdjh
Var olum kadın emojilerde belli ediyolar rimel parasını basan mi dersin çantayı 2 çanta yapmaya çalışan mi dersinmanitasının adına hesap falan açmıştır millet çekiliş için o kadar yoktur la
Şüpheli dostZorzerre kadınmış mı
Aglamasindan mi anladin dostŞüpheli dost
o emoji atanlar cok yapmacık geliyodu bana kadın rolü yapan dayılar gibiVar olum kadın emojilerde belli ediyolar rimel parasını basan mi dersin çantayı 2 çanta yapmaya çalışan mi dersin
Sektör tehlikeli adami her an karısı yapabilir dosto emoji atanlar cok yapmacık geliyodu bana kadın rolü yapan dayılar gibi
cidden kadın galiba onlar dost benim dedigim gibi olsa ilk mesaja coktan 200 alıntı gelirdiSektör tehlikeli adami her an karısı yapabilir dost
Bencedecidden kadın galiba onlar dost benim dedigim gibi olsa ilk mesaja coktan 200 alıntı gelirdi
At erapoineye yapsın bir roll rolle sadece kadınlar ve kendini kadın hissedenler katılsın dostcidden kadın galiba onlar dost benim dedigim gibi olsa ilk mesaja coktan 200 alıntı gelirdi
merhaba erapoinee hanımBencede
sana atalım sen yap dost tam senin kalemin maçlar varAt erapoineye yapsın bir roll rolle sadece kadınlar ve kendini kadın hissedenler katılsın dost
merhaba ayolAt erapoineye yapsın bir roll rolle sadece kadınlar ve kendini kadın hissedenler katılsın dost
Ne desem bilemedim dost kendi lafimla vurmayasin benisana atalım sen yap dost tam senin kalemin maçlar var
Şey gelir şimdi Emrah miydi ay noluyo noluyo derTüm sitelerle sorun yaşıyor ondan olabilir. Yok bi ara konuşuyorduk ismin ne o şekilde hitap ed
merhaba ayol
sen distindin di mi dostmerhaba ayol
Valla hiç anlamıyorum kafadan sallıyorum arada tutuyor o kadar 🤣 ne yapacagımı anlatırsanız yaparımsana atalım sen yap dost tam senin kalemin maçlar var
İzle eniştenin şovunu baldızValla hiç anlamıyorum kafadan sallıyorum arada tutuyor o kadar 🤣 ne yapacagımı anlatırsanız yaparım