- 9,274
- 6,081
- 113
Çok teşekkür ederim kutlayanlara ayretten rol bilsem açarım zaten maçtan anlamadığımı söyledim 😊🙏
Yemek tarifi at o da olurÇok teşekkür ederim kutlayanlara ayretten rol bilsem açarım zaten maçtan anlamadığımı söyledim 😊🙏
Uğraşma 🤣Yemek tarifi at o da olur
Tamam bacım 😅Uğraşma 🤣
Kadınlar olmasa biz ne yaparız Allah ayaklarına taş değdirmesin Tüm kadınların kadınlar günü kutlu olsun 😊Başta kendim olmak üzere, Forumda üye olan tüm kadın kardeşlerimizin ve forumda ki tüm erkek üyelerimizin ailelerinin Kadınlar günü kutlu olsun 🥰
Ekli dosyayı görüntüle 313435
Muhabbeti tam okumadan balıklama atlamışsın dostİşim gücüm yok yalan söyleyecem ne derdim olsun
Senemde herşeyi üstüne alıyorMuhabbeti tam okumadan balıklama atlamışsın dost
Erkekler için dedim onu
Aynı anda attı heralde bana da geldiYatırımı olan varsa prensbet site içi mesajlarını kontrol etsin. Mesaj geldi az önce bana kişiye özel büyük olasılıkla.
Kadınlar bizden fazla oynuyormanitasının adına hesap falan açmıştır millet çekiliş için o kadar yoktur la
Bana acıklama yapmadı kımse 1600 çekim verdim ay anasını yaDilek! Size özel eklediğimiz bonusunuz hesabınızda. Bütün bu çaba bir günü Dünya Kadınlar Günü olarak kutlamak için değil, her günü Mutlu Kadınlar Günü kılmak için! Bu uğurdaki çabalarınız için minnettarız, 8 mart dünya emekçi kadınlar gününüz kutlu olsun! https://t2m.io/pusulabet Pusuladan bu mesajı aldım canlı destek ekleme yapıyo starlight princess oyununda sıra biraz yoğun son işlemi etkinlik ya da davet bonusu olanlara 50 TL yatırım şartı koymuş minimum 100 maksimum 250 çekim