- 11,743
- 5,748
- 113
Ulan ters totem için o kadar uğraştım ki
neyse hedefe 1 miUlan ters totem için o kadar uğraştım ki
ben direk skor verdim 25 22 diyeBen demiştim heheheheehe
son durum ne şimdi ben gidip bi sigara alayımben direk skor verdim 25 22 diye
son 1son durum ne şimdi ben gidip bi sigara alayım
bi pakette abreeden geliyo diyosun
hadi.insbi pakette abreeden geliyo diyosun
adam 3 roll yaptı ben hariç herkes aldı banada baska arkadas 30 attı şimdi baktım senden olacak gibi değil bu işBu arada modlar durumu değiştirmiş ama biz zaten bi 80 dağıttık onlar uyurken haberleri olsun ) hocam tek msö bakıp geliyorum 3 dakkaya
adam 3 roll yaptı ben hariç herkes aldı banada baska arkadas 30 attı şimdi baktım senden olacak gibi değil bu işBu arada modlar durumu değiştirmiş ama biz zaten bi 80 dağıttık onlar uyurken haberleri olsun ) hocam tek msö bakıp geliyorum 3 dakkaya
Bol şans başkan
sana bir sey diyeyim.bugun sansli gunun ne kazanirsan kazan uyumadan once bi 20 misli masa tenisi liga proya rastgele 10 12 mac yaz 3.5 set ustune 20 at baskanBu arada modlar durumu değiştirmiş ama biz zaten bi 80 dağıttık onlar uyurken haberleri olsun ) hocam tek msö bakıp geliyorum 3 dakkaya
kanka sen selam veriyon lose sen gidiyon woonadam 3 roll yaptı ben hariç herkes aldı banada baska arkadas 30 attı şimdi baktım senden olacak gibi değil bu iş
Abartmayalım bence hocamsana bir sey diyeyim.bugun sansli gunun ne kazanirsan kazan uyumadan once bi 20 misli masa tenisi liga proya rastgele 10 12 mac yaz 3.5 set ustune 20 at baskan
aynen bende var bi gudubetlik 1 haftadırkanka sen selam veriyon lose sen gidiyon woon
Est)aynen bende var bi gudubetlik 1 haftadır