Sen biliyon baskanBuna 3 kişi demiştim 10 gönlümden zaten my kardeşim 10a itiraz etmesin ona çok attık kalan arkadaşlar için söylüyorum 1. 50 girelim mi size 20 göndermek için bu arada
olum sen gorada ki gibi bi cisim yaklasıyo diyen dayımısın sen geldi deyince olmuyo bu işin çözümü abdest değilGeldi bu da bence
Anlamadım ama ekmek seziyorumBuna 3 kişi demiştim 10 gönlümden zaten my kardeşim 10a itiraz etmesin ona çok attık kalan arkadaşlar için söylüyorum 1. 50 girelim mi size 20 göndermek için bu arada
Yav deme demeolum sen gorada ki gibi bi cisim yaklasıyo diyen dayımısın sen geldi deyince olmuyo bu işin çözümü abdest değil
kanka guldum vallaholum sen gorada ki gibi bi cisim yaklasıyo diyen dayımısın sen geldi deyince olmuyo bu işin çözümü abdest değil
yok kardeşim sen 300 al çekil 50yi riske atmaBuna 3 kişi demiştim 10 gönlümden zaten my kardeşim 10a itiraz etmesin ona çok attık kalan arkadaşlar için söylüyorum 1. 50 girelim mi size 20 göndermek için bu arada
Benim rollere takılmadığım arkadaşlar kazanıyor ben elimi atınca kuruyor akolum sen gorada ki gibi bi cisim yaklasıyo diyen dayımısın sen geldi deyince olmuyo bu işin çözümü abdest değil