- 77,161
- 27,687
- 113
Verdık elektrıgı 😁
Verdık elektrıgı 😁
Neye gülüyon bacım komik bisey mi var ortada
Bence bülten güzel roll yaptır derimEvet beyler herkese ulaşmak istiyorum bi adım daha mı atalım rol mü yaptıralım karar sizin ben herşeye uyarım
Roll ısteremEvet beyler herkese ulaşmak istiyorum bi adım daha mı atalım rol mü yaptıralım karar sizin ben herşeye uyarım
Rol gider gibiEvet beyler herkese ulaşmak istiyorum bi adım daha mı atalım rol mü yaptıralım karar sizin ben herşeye uyarım
Bence cek dostum başka yerden oynaEvet beyler herkese ulaşmak istiyorum bi adım daha mı atalım rol mü yaptıralım karar sizin ben herşeye uyarım
Yanlış bastım özür dilerim düzelttim 🤞Neye gülüyon bacım komik bisey mi var ortada
Ulan hep kendini dusunuyon hiç değişmedin sarı kafa seniRoll ısterem
😁Ulan hep kendini dusunuyon hiç değişmedin sarı kafa seni
La ne adımı yeterEvet beyler herkese ulaşmak istiyorum bi adım daha mı atalım rol mü yaptıralım karar sizin ben herşeye uyarım
SjdjdjdjLa ne adımı yeter
2.5 lazım bana at o zaman biraz dağıtalım herkese iskorpitLa ne adımı yeter
Roll icin teşekkürler ödemeyi alalımEvet beyler herkese ulaşmak istiyorum bi adım daha mı atalım rol mü yaptıralım karar sizin ben herşeye uyarım
Ozaman vur bı maça daha ne aticam ben aw hayır kurumumu burası kazanan al nova demiyor ama hiç2.5 lazım bana at o zaman biraz dağıtalım herkese iskorpit