Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Abuzerkömürcü | Tek'li

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
935
Kupon Oranı
1.85

kdr44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,065
1,575
113
Ala ala şimdiye 50 kere atmıştı zor bsey istemedim demekki dümen ceviriyorsunuz
Hocam gururdan bahsediyorsun ya buna güldüm şimdi inan sana güzel bir fotoğraf atardım. Da neyse susuyorum. Sunuda bil tanımadığın insanlar hakkında bu şekilde üslup konuşma sana tavsiyem. Ver numaranı atayım burada resim sorunu var

kdr44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,065
1,575
113
Otogarda kalan biri gelip burda konu takip etmez hicmi eşi dostu akrabası yok ulan şu kumar için her yalanı söylüyorsunuz
Hocam yaş kaç senin merak ettim. Ben buradan birinden para mı talep ettim de bunu konuşuyorsun. Eş dost aile diyorsun sen benim hayatımı biliyormusunda konuşuyorsun boş boş

kdr44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,065
1,575
113
Malatya44sen ayrı hatalisin metings ayrı hatalı senin hatan bu soğukta Kars'ta ne işin var doguexspresi atla vagona git memlekete burda otogardasin değilsin kimsenin elinden bişey gelmez gelelim metingse metings sen hiç karsa gittinmi o otogarın soğuğunu yedinmi yemediysen konuşma
Vay bu benim hiç aklıma gelmdi yeminle tren ulan sen çok yaşa emi 🤣 vallaha billaha aklıma gelmedi. Ben 4 gündür perişanım. Kars'a çalışmaya geldim dolandirildim ortada kaldık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...