- 9,845
- 5,153
- 113
Ben şimdi roling yapicam 2 3 adım gelirse dagitiriz
Param bitmedi dedin bende bitmediyse sen at dedim sonra yalan oldu o akssmSen cezalısın sözde akşam yazıyodun 62726318 akşam oldu
Ok bbEvet eko yanlis dostlar edinmisiz
Biraz zordurumdayim karsda kaldım memlekete dinemedikNıyekıne
Son adımda gelir payımı alırımBen şimdi roling yapicam 2 3 adım gelirse dagitiriz
122 grrm altinSuly ne yatırımı yaptın vurunca merak ettım
Tm dostSon adımda gelir payımı alırım
Bol şanslar dost inşallah gelirBen şimdi roling yapicam 2 3 adım gelirse dagitiriz
Resim atsana reis otogardanBiraz zordurumdayim karsda kaldım memlekete dinemedik
Az almıs122 grrm altin
Borç ödedik temizinden altın aldım küçüklerden bide ps5 çektim kendime ayakkabı stoğu yaptım tanesi zaten 5-6k civarı yedik içtim 25-30 k alacaklı konuma geçtim (vermiyolar ama) onun dışında kumarda paketSuly ne yatırımı yaptın vurunca merak ettım
Kalaniyla 1.8 cekti diyolar ama hikaye galibaAz almıs
Iyı barı sevındım adınaBorç ödedik temizinden altın aldım küçüklerden bide ps5 çektim kendime ayakkabı stoğu yaptım tanesi zaten 5-6k civarı yedik içtim 25-30 k alacaklı konuma geçtim (vermiyolar ama) onun dışında kumarda paket
Ne için dost yalan soylemedigimi ispatlamak için mi.Resim atsana reis otogardan
Istesende atamassin zaten dost baskan pinti oldugu icin max 1000jbNe için dost yalan soylemedigimi ispatlamak için mi.
Daha ne olsun sullycigim birak kumari evlilik düşünBorç ödedik temizinden altın aldım küçüklerden bide ps5 çektim kendime ayakkabı stoğu yaptım tanesi zaten 5-6k civarı yedik içtim 25-30 k alacaklı konuma geçtim (vermiyolar ama) onun dışında kumarda paket
Otogarı görelimNe için dost yalan soylemedigimi ispatlamak için mi.