- 4,439
- 952
- 113
9 çıkmış kanka sen ahmete 50 atıcanOlum bu 9 koşmadı mı gözlerim onu aradı atlar koşarken 9 u arıyordum göremedim
9 çıkmış kanka sen ahmete 50 atıcanOlum bu 9 koşmadı mı gözlerim onu aradı atlar koşarken 9 u arıyordum göremedim
Amorti buyuk ihtimalle etmez 2 agf --2 tane 2.agf gelmis nasil 1100 versinAmorti cepte diye bakiyorum ben ganyanlar aldanmamak lazim agf önemli olan
At konusunda senin üzerine tanımam kankam.Biliyorsun bu işiUzgunum dedigim oldu maksimum 500 verir
Ganyanlar aldatıcı olabiliyor ama çok at çıkmış yarıştan ve ikinci ayak ikramiyeyi 5 li ganyana cevirmisAmorti cepte diye bakiyorum ben ganyanlar aldanmamak lazim agf önemli olan
Yarim saat icinde belli oluyorNe zaman belli oluyor ne kadar vereceği
Bakalım.kardesim yabancı yarislar bazen ters köşe yapabiliyor ilk 6lida öyle aynı sekilde ama 3100 vermiş bilemiyorsun kiAmorti buyuk ihtimalle etmez 2 agf --2 tane 2.agf gelmis nasil 1100 versin
Kanka 342 gun sadece yatislarda kosmadigi gun yabanci atlarin cogu engelli yada arabali yarislarada katiliolar belkide kosmustir o bilgiye ulasamioz maalesefTebrikler bildin ama 7 inan hamlıktan verdi yarışı 342 gündür kosmamis sakatlıktan çıkmış demek ki at bu atı takip et bı dahaki yarısında gelir yetiştirmedi bu yarışta yoksa esgal olarak güzel tay