Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Ajaxbet 500 FreeSpin Deneme Bonusu

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,607
403
83
Bunların var ya atalarına kadar inecem şimdi ha bulmaca gibi bonus veriyorlar minimum maksimum 1000 TL kazanabilirsin 500 yatircan minimum maksimum 2000 çekicen 2000 i yapana kadar kasayı erit mi diyor yani ?
Evet öyle diyor kısacası, normalde yatırım şartlı bonusta, bonusu hedefe ulaştırdıkran sonda yatırımı sembolik bir kat çevirip çekim talimatı verebiliyorsun, burada yatırdıktan sonra da hedef koymuş resmen level bir level iki yapmış bonusa.

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,607
403
83
aynen kral birde spor falan geçerli değilmiş oda tereddüte düşürdü ben muhtemelen yatırım yapıcam bakalım çekebilirsek haber ederim foruma
Çekesin ondan yana sıkıntı olacağını düşünmüyorum, yatırım bari farklı alanlar geçerli olsaydı spor aviator falan ben de yatırırdım sordum onu da geçerli değil dedi, umarım çekersin bol şans.

Nurşah41

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
44
15
8
orası öyle tabi ama reis ayın 5inden beri bütün maaşı gömdük korkanın çocuğu olmaz ama evde tantanalar başladı :D
Oooo kanka o zaman oynama gözünü seviyim 😂
-110 bin küsür borcum var evin internetin üzerine cihaz aldım hattım patladım kartlar patladı mağazadan cihaz aldım patladım çalışmıyorum ayın 24 ünde mahkemem var hey yavrum hey şimdi oyna çek dm açık 😂

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,607
403
83
Oooo kanka o zaman oynama gözünü seviyim 😂
-110 bin küsür borcum var evin internetin üzerine cihaz aldım hattım patladım kartlar patladı mağazadan cihaz aldım patladım çalışmıyorum ayın 24 ünde mahkemem var hey yavrum hey şimdi oyna çek dm açık 😂
Bu çok kötü bir durum ama senin için o kadar kötü değil demek ki😅 ben de bir ara bu durumdaydım, şans yüzüme güldü işyerinden çıkardılar tazminatımı aldım tüm banka borçlarımı kapattım, şimdi her ay maaşımı bağışlıyorum sitelere onun harici ekstra borcum yok 😅 inşallah siz de borçlarınızı kapatırsınız.

Nurşah41

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
44
15
8
Bu çok kötü bir durum ama senin için o kadar kötü değil demek ki😅 ben de bir ara bu durumdaydım, şans yüzüme güldü işyerinden çıkardılar tazminatımı aldım tüm banka borçlarımı kapattım, şimdi her ay maaşımı bağışlıyorum sitelere onun harici ekstra borcum yok 😅 inşallah siz de borçlarınızı kapatırsınız.
Kötü olmaz mı kardeşim 7 gün sonra mahkemem var içeri girme durumum var onu bekliyorum sağ sağlım atlatırsam acil işe girmem lazım Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin borç ödenir yeterki akar olsun ama insanlara muhtaç olmak kadar kötü bişey yok bu hayatta

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,607
403
83
Kötü olmaz mı kardeşim 7 gün sonra mahkemem var içeri girme durumum var onu bekliyorum sağ sağlım atlatırsam acil işe girmem lazım Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin borç ödenir yeterki akar olsun ama insanlara muhtaç olmak kadar kötü bişey yok bu hayatta
Allah yardımcın olsun benim de bir ara psikolojim çok bozuktu ama mutlaka en yakın sürede işe girmeye bak. Borç bir şekilde ödeniyor emin ol sağlık olduğu sürece.

ihsanemir61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,013
344
83
önceden 1k üzeri silinmezdi çok kişi yedi buranın ekmeğini ama suan kesinlikle yatırım yapılmaz 500ü bin yapamazsan harbi mokokoooo

Nurşah41

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
44
15
8
Allah yardımcın olsun benim de bir ara psikolojim çok bozuktu ama mutlaka en yakın sürede işe girmeye bak. Borç bir şekilde ödeniyor emin ol sağlık olduğu sürece.
Allah razı olsun Mahkemem bekliyorum reis 7 gün kaldı krtik işte atlatırsam direk başlıcam zaten

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,013
583
113
Site sağlam olabilir de bonus iki aşamalı görünüyor. Sadece slot oynayabiliyorsun, bonusu bin yaptın, bununla bitmiyor, yatırdığın para ile birlikte 2 bin yapman gerekiyor, yapamazsan çekemiyorsun, ki slotta yapamayabilmen daha yüksek ihtimal spor maçları oynatsalardı eyvallah ama bu şekilde sıkıntı.
Tşk sağol hayırlı cumalar

ofli61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
410
142
43
Evet öyle diyor kısacası, normalde yatırım şartlı bonusta, bonusu hedefe ulaştırdıkran sonda yatırımı sembolik bir kat çevirip çekim talimatı verebiliyorsun, burada yatırdıktan sonra da hedef koymuş resmen level bir level iki yapmış bonusa.
Yatırmadan önce 2000 yap yatır çek yapabilirsiniz

cka6842

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
72
41
18
https://ajaxbet326.com sitenin birebir fake halini yapmışlar fakat işin garip tarafı kendi id şifreniz ile giriş yaptığınız zaman orjinal sitedeki bakiyeniz isminiz vs birebir tutuyor bu nasıl mümkün olabilir..