Kazandık mı70 i bulun be
Kazandık mı70 i bulun be
Gazdan zehirlenmedin mi senHer sayıyı neden yazarsınız..kim alistirdi böyle..bu işin piri kim..ah bı elime geçirsem onu..bende takip edeiyorumda 112 sayı lazım..her sayı yazmak nedir yaw..birileri artık buna dur desin
Harbi aw niye yazıyoruzHer sayıyı neden yazarsınız..kim alistirdi böyle..bu işin piri kim..ah bı elime geçirsem onu..bende takip edeiyorumda 112 sayı lazım..her sayı yazmak nedir yaw..birileri artık buna dur desin
Vay apom yatirima ek freespin gezerken buraya mi ugradin 🙂Kazandık mı
Ulan heryere herşeyi yazıyon burda da lo lo yapıyorsun bideHarbi aw niye yazıyoruz
Yok lâ deneme bonusu bakarken geldimVay apom yatirima ek freespin gezerken buraya mi ugradin 🙂
Angarada gaz patlamasimi oldu .?Gazdan zehirlenmedin mi sen
Sal Mamaklı bizi vakit geçiriyoruz beraber dostumHer sayıyı neden yazarsınız..kim alistirdi böyle..bu işin piri kim..ah bı elime geçirsem onu..bende takip edeiyorumda 112 sayı lazım..her sayı yazmak nedir yaw..birileri artık buna dur desin..
Sen demiyisun dimi @akcakocalı
Savcıya selâm,multiye devam 🙂Yok lâ deneme bonusu bakarken geldim
Çayın altını açmaya calisiodunAngarada gaz patlamasimi oldu .?
Uyuyordum gardasim
Çay demledim uyku tutmayınca,,sabahciyiz gene gardasim..eyvSal Mamaklı bizi vakit geçiriyoruz beraber dostum
Lütfen ekmeğimizin peşindeyizSavcıya selâm,multiye devam 🙂
Çay iyidir afiyet olsun hava soğukÇay demledim uyku tutmayınca,,sabahciyiz gene gardasim..eyv
Senden ötürü4 sayi çıktı 2 dk da