Çekirdek kola hazır kanka izlerikBurada kahvehane kavgasına benzer bi iklim oluştu,birazdan masalar sandalyeler havada ucuscak gibi bi hava var 🙂
Çekirdek kola hazır kanka izlerikBurada kahvehane kavgasına benzer bi iklim oluştu,birazdan masalar sandalyeler havada ucuscak gibi bi hava var 🙂
Yazıyoruz dedim yazıyorlar demedim bende yapıyorum aynısınıSende kendi yaptığın şeyleri başkasına evet ya yapmayın diye lo lo yapma. Yanar döner olma.
Her iki takim24 atacakmi demek bu...böyle bir riske niye girdinki..bolsansKanka az bi kasam var bu gelirse senin oynadıklarını oynayacam @akcakocalı
Ekli dosyayı görüntüle 669055
Bol şans dostKanka az bi kasam var bu gelirse senin oynadıklarını oynayacam @akcakocalı
Ekli dosyayı görüntüle 669055
Yüksek oran denedim reis kasa düşük diyeHer iki takim24 atacakmi demek bu...böyle bir riske niye girdinki..bolsans
Knka bize de gelir aradaÇekirdek kola hazır kanka izlerik
İkimizede bol şans kankaBol şans dost
Sana özelden verdiğim watsap temsilcisi o gün yardımcı oldumu....??Bol şans dost
Bir site bulmuşum 7. Multi yi deneyip geliyorumKnka bize de gelir arada
Sen git slot oynuyadur....bı susss sohbet eşliğinde 112 gelecekTahminimce 108 de biter
Tamam. Sensin eyvallah kardeşimYazıyoruz dedim yazıyorlar demedim bende yapıyorum aynısını
Yok be bence gelir kankaTahminimce 108 de biter
Klonlamayi bulan adam, Japonya'da ki teknoloji sende olsan aynı adamdan 7 tane kopyalarsinBir site bulmuşum 7. Multi yi deneyip geliyorum
O ters totem yapıyor...Yok be bence gelir kanka
Kahkaha attımKlonlamayi bulan adam, Japonya'da ki teknoloji sende olsan aynı adamdan 7 tane kopyalarsin
Onların hepsi aynı değil mi zaten 😂Klonlamayi bulan adam, Japonya'da ki teknoloji sende olsan aynı adamdan 7 tane kopyalarsin