- 2,631
- 1,101
- 113
Kumar dur durak bilmiyorbu gece çekiliş işleri sakat dost adam yedı parayı kumarda farzet ne olcak
kumar bu yedirtir sonra sinema üstüne sinema
Kumar dur durak bilmiyorbu gece çekiliş işleri sakat dost adam yedı parayı kumarda farzet ne olcak
251. Çekilişte çıkaracak mı bakalım . Hiç katılasım gelmiyor . Almıyorlar mi diye düşünüyorum 😀
Şans vurmuyor sana belliki251. Çekilişte çıkaracak mı bakalım . Hiç katılasım gelmiyor . Almıyorlar mi diye düşünüyorum 😀
Kaybetmesin de çekilişi batsın dostum insan bazen içine çekiliyor malesefbu gece çekiliş işleri sakat dost adam yedı parayı kumarda farzet ne olcak
Duramıyoruz fren diye birşey yok bizlerdeKaybetmesin de çekilişi batsın dostum insan bazen içine çekiliyor malesef
Neyse knka ne desek Olmuyor belki bu sefer sağ eliyle çeker251. Çekilişte çıkaracak mı bakalım . Hiç katılasım gelmiyor . Almıyorlar mi diye düşünüyorum 😀
Kesinlikle haklısın ama bu aralar çok kazandım payfixte param varbu gece çekiliş işleri sakat dost adam yedı parayı kumarda farzet ne olcak
ben onu demedım adam sımdı kazandı o nıyetle cekılıs actıKaybetmesin de çekilişi batsın dostum insan bazen içine çekiliyor malesef
Aman kardeş tekrar geri verme dikkatKesinlikle haklısın ama bu aralar çok kazandım payfixte param var
gece beklemede ac dost en iyisi o ordan istediğine verirsinKesinlikle haklısın ama bu aralar çok kazandım payfixte param var
Alibali iradesi sağlam bı dostumuz knka Şimdi yatar uyur iyi geceler diyelimbu gece çekiliş işleri sakat dost adam yedı parayı kumarda farzet ne olcak
ban yicen dost olmaz öyle sana sımdı lazım olabilir ama sana cıkacagının garantiside yok@alibali456 reis sana listeyi atim ben çekilişle çek olurmu
bu forumdan ne alibabalar ne kırkharamiler geçti dostAlibali iradesi sağlam bı dostumuz knka Şimdi yatar uyur iyi geceler diyelim
Şans bu kanka ama dikkatli oynuyorum geneldeAman kardeş tekrar geri verme dikkat
Arkadaş dün yeni olduğunu söylemiştiban yicen dost olmaz öyle sana sımdı lazım olabilir ama sana cıkacagının garantiside yok
Knka kurallar var boşver girme o işlere@alibali456 reis sana listeyi atim ben çekilişle çek olurmu
Bazen dozu kaçıyor istemedenŞans bu kanka ama dikkatli oynuyorum genelde
Reis eywlh o yönde yani bi skntimiz yok çekiliş sica sıcağına olsa çıkacak kişiler de şansını dener belki katlarlar çıkan ödülüAlibali iradesi sağlam bı dostumuz knka Şimdi yatar uyur iyi geceler diyelim
Benim çekilişte çıkmama çok sıra var daha pişmem gerekiyorReis eywlh o yönde yani bi skntimiz yok çekiliş sica sıcağına olsa çıkacak kişiler de şansını dener belki katlarlar çıkan ödülü