- 427
- 939
- 93
Siz de haklısınız dost ama ben de yanlış olmaz sözümü tuttum yarın atınca arkadaşlara ss atarım buraya[/QUOTE]bu forumdan ne alibabalar ne kırkharamiler geçti dost
Siz de haklısınız dost ama ben de yanlış olmaz sözümü tuttum yarın atınca arkadaşlara ss atarım buraya[/QUOTE]bu forumdan ne alibabalar ne kırkharamiler geçti dost
Böyle mutlu kalabiliyorsunuz mutluluk bulaşıcıyok dost senlık bı sey yok bız aramızda takılıyoz
Tamamdır anladım kankayok dost senlık bı sey yok bız aramızda takılıyoz
Bu gece değil ama her gece sıfırı tüketiyoruzCok kaybettim bu gece 😢
Listede yokmusun reisBenim çekilişte çıkmama çok sıra var daha pişmem gerekiyor
340 mesajım var benimListede yokmusun reis
[/QUOTE]Siz de haklısınız dost ama ben de yanlış olmaz sözümü tuttum yarın atınca arkadaşlara ss atarım buraya
coktan kasıt ne dost intihar eşiği mi yineCok kaybettim bu gece 😢
Çok fırın ekmek yemem gerekecekListede yokmusun reis
Simdi gidip son parayı kirmiziya basasim varBu gece değil ama her gece sıfırı tüketiyoruz
0ı da al dostSimdi gidip son parayı kirmiziya basasim var
Anladım reis sağlık olsun 500mesaj şartı var ☹340 mesajım var benim
Hep bu yüzden kaybettik kırmızı siyah 8 12 diye diyeSimdi gidip son parayı kirmiziya basasim var
Tıpkı başbakan gibi konuşuyor beEn güzeli 8 kişi var . 8 kişiye 30 ar at bitsin bu iş dost .Bak onda sorun olmaz kural dahilinde 😀
Aynen sağlık olsun elbet bir gün der geçerimAnladım reis sağlık olsun 500mesaj şartı var ☹
Tıpkı başbakan gibi konuşuyor beEn güzeli 8 kişi var . 8 kişiye 30 ar at bitsin bu iş dost .Bak onda sorun olmaz kural dahilinde 😀