- 1,146
- 463
- 83
Bozma gelmiş bile kupon
Ne yaptin la super gidiyor kuponArkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var ikilimde kaldım şuan devam eden bir kuponum var Basaksehir Kasimpasa k.g var dedim
Hatay Adanademire 1 dedim kupon gelir ise 204 k veriyor ama şuan bozar isem 60 k veriyor ne yapayım sizce
Umarım bozmamissindirArkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var ikilimde kaldım şuan devam eden bir kuponum var Basaksehir Kasimpasa k.g var dedim
Hatay Adanademire 1 dedim kupon gelir ise 204 k veriyor ama şuan bozar isem 60 k veriyor ne yapayım sizce
Bozma akşam gelır bu maclarArkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var ikilimde kaldım şuan devam eden bir kuponum var Basaksehir Kasimpasa k.g var dedim
Gelir ne la zaten 1 mac kalmis hatay 1 0 onde sanki daha oynanmamisBozma akşam gelır bu maclar
Bozma dost büyük ihtimalle gelirArkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var ikilimde kaldım şuan devam eden bir kuponum var Basaksehir Kasimpasa k.g var dedim
Kanka benım internet kötü sabah yazmıştım şimdi gıtmıs yorumGelir ne la zaten 1 mac kalmis hatay 1 0 onde sanki daha oynanmamis
25 dakika bekle demiştim 25 dakikada Hatay atmış başak kg gol olmuş bozdura 180 bin veriyordur herhalde jgfkkGelmezse daha çok hırs ve üzüntü yapicak ben olsam dedikleri gibi maçın 20-25 dksini bekler ve izlerdim erken gol gelirse devam et ama bu Kasımpaşanin ne bok yicegi belli olmaz gol bile atamayabilir dengesiz takım 60k işine yarıyor da boz 40 bin borca göm 20 bin le 5 bin le kupon kovala ufaktan sonuçta illa bugün borcu bitiriceksin diye şart yok futbol bu Alanya bjk maçı 10 dkda 1-1 oldu maç üst bitmedi mesela
Yoo 26 da attı hatay25 dakika bekle demiştim 25 dakikada Hatay atmış başak kg gol olmuş bozdura 180 bin veriyordur herhalde jgfkk
El bozdurana gidene kadar mackolikten gol bildirimi gelirdi ya 1 dakikada haha 🤣🤣Yoo 26 da attı hatay
Hatay maçından dolayı eli ayağı titriyordur amk kolay mı gelirse 230 gelmezse 0 lira var mısın yok musun gibi khfjkjgAdam ewde viskisini içiyor ortada yok burda kuponun derdine düşmüş herkes