Birileri basarmisLan para geldi hemen nice😅
yeni kupon sandım dostKazamiz mubarek olsun(opsiyonel)
iban oluyormu fixmi vercezLan para geldi hemen nice😅
Vay be altanım şu şekil oldukKazamiz mubarek olsun(opsiyonel)
Oooo 1 2 3Lan para geldi hemen nice😅
Adam 100k vurdu sen 15k ya sevin puahhahKazamiz mubarek olsun(opsiyonel)
bizi sadece ölüler görür altanım herkes uyudu birazdan horozlar ötecekNeyse dostlar şu saate kadar konuda olan herkese dm atacam zaten 6-7 yi gecmez kapatin kilitleyin konuyu yeter ne uzadi be 😅
Şaşirmazdikyeni kupon sandım dost
vay be konuya ilk mesajım 01.44 sana 01.40 da uyucam dedim saat 04.43 matematik gerçek dostumŞaşirmazdik
Way awkLan para geldi hemen nice😅
Bende bende uyucaktim altanim esir aldivay be konuya ilk mesajım 01.44 sana 01.40 da uyucam dedim saat 04.43 matematik gerçek dostum
Horoza soham sana bisey olmasin bro.gecemiz gunduzumuz belli deil hayatimiz kaymisbizi sadece ölüler görür altanım herkes uyudu birazdan horozlar ötecek
neyse şimdi 2.5 saat uyur kalkar iş yerinde uyuruz temiz burda ekrana baktımız yetmez gibi bide pc de bakarızBende bende uyucaktim altanim esir aldi
2.5 saat sonra iş misler gibiyi kör olcaz körHoroza soham sana bisey olmasin bro.gecemiz gunduzumuz belli deil hayatimiz kaymis
Aynen hadi herkse iyi geceler kesene bereket altanimneyse şimdi 2.5 saat uyur kalkar iş yerinde uyuruz temiz burda ekrana baktımız yetmez gibi bide pc de bakarız
Tebrikler darisi basimizaLan para geldi hemen nice😅