- 95,659
- 51,465
- 113
Sende bayagi katladin la kasa kac olduTebrikler darisi basimiza
Sende bayagi katladin la kasa kac olduTebrikler darisi basimiza
ödül mutlu ettimi bileydim uyurdum kör olduk boşaAynen hadi herkse iyi geceler kesene bereket altanim
Güzel başarı ,, teprikler toprakNeyse dostlar şu saate kadar konuda olan herkese dm atacam zaten 6-7 yi gecmez kapatin kilitleyin konuyu yeter ne uzadi be 😅
Sende o cevher var kadirTebrikler darisi basimiza
Kanka role baslamadan dedim ki 3-4 kisi oluyoruz zaten 250ser atarim diye simdi burda kac tane adam oldu 1000 lirayi dagittim işte. İçime sinmedi miktar ama adam cok olduğu için boyle olduödül mutlu ettimi bileydim uyurdum kör olduk boşa
Bol slotlar ddDödül ulaştı kesene bereket altan kardeş @Altanx06
Daha neolsun Toprak,,,güzel düşünmüşsün,,bizi bizden başkası anlamazdi zatenKanka role baslamadan dedim ki 3-4 kisi oluyoruz zaten 250ser atarim diye simdi burda kac tane adam oldu 1000 lirayi dagittim işte. İçime sinmedi miktar ama adam cok olduğu için boyle oldu
15 kazanca 1k dagitim normal gönül isterdi 150 200 olsun ama herkesin hesabi kitabi borcu harci var hediyenin buyugu kucugu olmaz bol kazançlar insKanka role baslamadan dedim ki 3-4 kisi oluyoruz zaten 250ser atarim diye simdi burda kac tane adam oldu 1000 lirayi dagittim işte. İçime sinmedi miktar ama adam cok olduğu için boyle oldu
Git tütün paramızı kazan gellll çabuk,,,dD15 kazanca 1k dagitim normal gönül isterdi 150 200 olsun ama herkesin hesabi kitabi borcu harci var hediyenin buyugu kucugu olmaz bol kazançlar ins
lan isa 100 tl ile slota girsem kapida doverler beni 5 10 20 k lara alismiş sitelerimGit tütün paramızı kazan gellll çabuk,,,dD
Slot seni bekler
Denioruz suan 4 k ya dustuk 9dan 4kyi bastik hayirlisi.Sende bayagi katladin la kasa kac oldu