- 703
- 594
- 93
Vallahi olabilir, burası Türkiye başına gelebilir şaşırmam 😁Tarihi eser kaçakciligindan içeri giriomus
Vallahi olabilir, burası Türkiye başına gelebilir şaşırmam 😁Tarihi eser kaçakciligindan içeri giriomus
Bi milyoncularda satılıyo bugercek olsunda reis temennimiz o
yok la sahteyse rengi gider gerçekse aynı durur altınadamı üzerine s.çma seçeneğine kendi rızasıyla döndürmeyemi çalışıyorsun dostm ?😁
suya koydum batior knk yuzeye cikmior gercekyok la sahteyse rengi gider gerçekse aynı durur altın
öyle nasıl anlaşılıyomuş yeni duydum 😅suya koydum batior knk yuzeye cikmior gercek
İç kısmında rakam yazıyorsa gerçektir 8.24.22 ayar
Nerde yasiyosun yakinsan gel dm at dogrumu degilmi bakalim beraberDogruysa beni opsunler
Ya kral bunla ugrasana kadsr yarın kuyumcuya git açıksa bugün git sor altinsa sat neyin uğraşı bu🤣suya koydum batior knk yuzeye cikmior gercek
yarin aydinlaricam sizleri dostlar gercekse satar z%10nun dagitirizNerde yasiyosun yakinsan gel dm at dogrumu degilmi bakalim beraber
Benim kupem la bu
Sahıbını ara bul kamera kayıtlarına bak. Teslım et sahıbıneyarin aydinlaricam sizleri dostlar gercekse satar z%10nun dagitiriz
okadar iyi olmak bu dunyaya fazla dostSahıbını ara bul kamera kayıtlarına bak. Teslım et sahıbıne
Seramik tabak a surttur sarirenk ız bırakırsa altındır başka renk ız bırakırsa altın değilokadar iyi olmak bu dunyaya fazla dost
Hani resim at bakalimNerde yasiyosun yakinsan gel dm at dogrumu degilmi bakalim beraber
Kolluk kuvvetlerine bildirildi.17:00 kadar evden alınıcaksın Bol şansgercek olup olmadigini nasil anlariz ne test yapmamiz gerek