- 3,199
- 1,482
- 113
kanka bu altın olsaydı fotoğraf çekmeye vakit bulmadan , elinden zaten gitmişti.Ekli dosyayı görüntüle 675155
Gercek olsa 150 k si vardi suriye altini çıktı oda aynı
Takardim ben bunu kumara kaptirmazdim .kanka bu altın olsaydı fotoğraf çekmeye vakit bulmadan , elinden zaten gitmişti.
Kardes ya siz başka yerde yaşıyorsunuz yada biz cahiliz anlamadim o elindekini gerçek olsa nasil 150 k si var kaç gram oEkli dosyayı görüntüle 675155
Gercek olsa 150 k si vardi suriye altini çıktı oda aynı
Olan bizim özellere oldu@SULLY koş
GALATASARAY MİZAH on Instagram: "en iyi edit bu olmuş • • • #galatasaray #hak #adalet #hukuk #kaptan #muslera #galatasaray #ziyech #icardi #mauroicardi #zaha #kırmızı #redcard #hakem #football #futbol #kaleci #goalkeeper #soccer #fenerbahçe #beşiktaş #fb #bjk #gs #millitakım #trabzonspor #ts #keşfet #keşfetteyiz #fyp #fypシ"
43K likes, 326 comments - galatamizah on December 7, 2024: "en iyi edit bu olmuş • • • #galatasaray #hak #adalet #hukuk #kaptan #muslera #galatasaray #ziyech #icardi #mauroicardi #zaha #kırmızı #redcard #hakem #football #futbol #kaleci #goalkeeper #soccer #fenerbahçe #beşiktaş #fb #bjk #gs...www.instagram.com
30Kardes ya siz başka yerde yaşıyorsunuz yada biz cahiliz anlamadim o elindekini gerçek olsa nasil 150 k si var kaç gram o
Hadi 30 olsun 80 k yapar
Doğru diyosun 🤣🤣🤣Hadi 30 olsun 80 k yapar
Ağır bu ince bisey degil kanka.Kardes ya siz başka yerde yaşıyorsunuz yada biz cahiliz anlamadim o elindekini gerçek olsa nasil 150 k si var kaç gram o
Ello cello deilKardes ya siz başka yerde yaşıyorsunuz yada biz cahiliz anlamadim o elindekini gerçek olsa nasil 150 k si var kaç gram o
yarin knk150 200 binler havada uçuşuyor var mı arttıran
Şunu bi satta bizde rahatlayalım
Altın dedektörü siparis et internetten,dedektör gelince makineye tut ötüyorsa altındır.ötmüyorsa gidip başka altın arayabileceğin nur topu gibi bi dedektörün oldu.😀😀😀gercek olup olmadigini nasil anlariz ne test yapmamiz gerek
Daha neeler gorucek reisforum bunu da gördü
Sahtekar sen kumara karakterini kaptırmış birisin birde utanmadan başkalarına akilmi veriyorsun rezil herifTakardim ben bunu kumara kaptirmazdim .