- 5,406
- 4,046
- 113
bizim türk lirası da öyle sıçtıkça değerleşiyorİşte bizim insanımız😀 değerli olup olmadıgını anlamak için bile üzerine s.ç- ateşle yak- üzerine sirke dök anasını s.ktniz artık altın olsa nolur 🤣
bizim türk lirası da öyle sıçtıkça değerleşiyorİşte bizim insanımız😀 değerli olup olmadıgını anlamak için bile üzerine s.ç- ateşle yak- üzerine sirke dök anasını s.ktniz artık altın olsa nolur 🤣
Ama o bir imitasyon 🙈Nadide bir eser senin yerinde olsam hemen satar akşama fullham 2.5 üst gs kazanır tottenham 11.5 korner üste vururdum keşke sen olsaydım da altınım olsaydı
sahte bu derse napcaz knk dolsndirici sanip bixi polise sikayet etmesin sahte altin sstior dieAynen kanka ama buldum deme sakın yeni yasaya göre kuyumcular almıyor artık her önüne geleni kız arkadaşımın de ne bileyim at bir şeyler
Yok baba 100 kEn az 50k eğer altinsa
1nci constantinin karisina aldiği küpe bu m.ö 600 lü yıllar iyi bilirimRoma döneminden kalan bir nadide küpeye benziyor, devlet el koyabilir dikkat et. 😁
Uyanık ol biraz kardeş. Kuyumcuya gideceksin birinin bana altın borcu vardı diyeceksin. Bunu getirdi diyeceksin gerçek mi değil mi bakar mısın de. Sonra oradan çıkıp biraz uzak bir kuyumcu da bozdursahte bu derse napcaz knk dolsndirici sanip bixi polise sikayet etmesin sahte altin sstior die
Şöyle yap vay be beni keklediler demek ki ,ben altın diye kız arkadaşıma aldım bunu o değil vs dedi bende sormak istedim de ben öyle yaptım,sonra dışarıya çıkıp bastım kahkahayı hay senin gibi imitasyona skymm dedim😂😂😂sahte bu derse napcaz knk dolsndirici sanip bixi polise sikayet etmesin sahte altin sstior die
soba yok knk dogalgazli ev sobami kaldiyakacaksın dostum eğer evinde soba falan varsa at içine yansın çıktığında hala aynıysa gerçektir
Bazı altinlarda yazmaz dostyav yanlis bilmiyorsam altin ve gümüş ürünlerde bir tarafinda 925 veya 18 ayar numarasi olur yokmu?
yok knk kupe takilarda yazmiormusyav yanlis bilmiyorsam altin ve gümüş ürünlerde bir tarafinda 925 veya 18 ayar numarasi olur yokmu?
adamı üzerine s.çma seçeneğine kendi rızasıyla döndürmeyemi çalışıyorsun dostm ?😁yakacaksın dostum eğer evinde soba falan varsa at içine yansın çıktığında hala aynıysa gerçektir
Şaşırmıssın sen kardeş git hava al gelgercek olup olmadigini nasil anlariz ne test yapmamiz gerek
Altında çizik olmaz dostknk cizik var 1 kac tane uzerinde sari sari