Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Altın Buldum :)

sahgec09

вєѕ̧ι̇кт🖤ѕ̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,222
4,348
113
Nadide bir eser senin yerinde olsam hemen satar akşama fullham 2.5 üst gs kazanır tottenham 11.5 korner üste vururdum keşke sen olsaydım da altınım olsaydı
Ama o bir imitasyon 🙈

Kadir2810

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,146
2,875
113
Aynen kanka ama buldum deme sakın yeni yasaya göre kuyumcular almıyor artık her önüne geleni kız arkadaşımın de ne bileyim at bir şeyler
sahte bu derse napcaz knk dolsndirici sanip bixi polise sikayet etmesin sahte altin sstior die

YoXuL

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,933
10,393
113
sahte bu derse napcaz knk dolsndirici sanip bixi polise sikayet etmesin sahte altin sstior die
Uyanık ol biraz kardeş. Kuyumcuya gideceksin birinin bana altın borcu vardı diyeceksin. Bunu getirdi diyeceksin gerçek mi değil mi bakar mısın de. Sonra oradan çıkıp biraz uzak bir kuyumcu da bozdur

sahgec09

вєѕ̧ι̇кт🖤ѕ̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,222
4,348
113
Şöyle yap vay be beni keklediler demek ki ,ben altın diye kız arkadaşıma aldım bunu o değil vs dedi bende sormak istedim de ben öyle yaptım,sonra dışarıya çıkıp bastım kahkahayı hay senin gibi imitasyona skymm dedim😂😂😂

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,162
4,462
113
Anlarım, kadın küpesi.Replika da olabilir gerçek te, iç kısımda ayar yazısı var mı, elinde biraz sağa sola eğ , yumuşak şekilde ve eğilim yönünde ise altındır, yani esniyorsa.

SabriBey

Emekli Risk Birimi Başkanı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,981
6,688
113
Hayirli olsun kardesim bu bir servet değerindedir